MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: W vs P II drugi serwer.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.
Gdyż dużo graczy gra na W vs P II i caly czas po 70 osob i nie można wbic gdy sie wchodzi w W vs P II to teleportuje mnie na lobby i pisze Server is full.
Więc pomyślałem,że administracja przeczyta ten wątek i zgodzi się na zrobienie W vs P II drugi serwer.
Wtedy by grało więcej osób na W vs P.
Dziękuje za uwage:Witrade z MineSerwer.pl
Szybki planuje dodać pod serwery, ale takie coś kosztuje w przyszłości stworzy.
Ja właśnie to wiem,ja tylko przypominam Smile
Ten temat był wielokrotnie był poruszany administracja dobrze o tym pamięta.
To już chyba 4 taki temat. Banan mówił że narazie nie ma hajsu na 2 serwer. Ja proponuję by usunął jeden serwer W vs P1 a w jego miejsce postawił "dwójkę"(o ile jest to możliwe).
To by zniszczyło serwer pomyśl ile ludzi kupiło Boskie itp. Tylko pieniądze by stracili na gre
Nie stracili by bo są 3 pod tryby WvsP 1
Witrade ale zostałby jeden serwer na jedynke.
Będzie serwer WvsP II #2, lecz w niedalekiej przyszłości, na razie budżet na to nie pozwala, jak mówił Banan. Jeżeli ten serwer WvsP II #2 zostanie dodany, nie będzie to miało wpływu na żadne boskie itemy, jeżeli je się kupi na WvsP II #1 (na serwerze który aktualnie już jest) będzie się to miało RÓWNIEŻ na WvsP II #2, będzie to działać tak samo jak na WvsP I #2 i #1.
Łap PLUSa za zaje***ty pomysł!
Stron: 1 2
Przekierowanie