MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Prosba o ub :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: xil0vee_
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: kiedys owszem mniejszymi karami lub czasem permami i nigdy z aktualnego powodu
Dlaczego chcesz dostać unbana: Gdyz poniewaz, jak juz wczesniej wspomnialem nigdy nie dostałem z powodu "wspomagaczy" bana i szczerze nie wiedzialem ze mam ten wspomagacz na dysku zapomnialem o nim jak usuwalem instatory a zarazem jakies mniejsze wspomagacze do gry. To co posiadalem po sprawdzaniu zdazylem juz odinstalowac i obiecuje ze taka sytuacja sie juz więcej nie powtorzy i prosilbym o skrocenie bana np do 30d?
Powód blokady: Wspomagacze
Data nałożenia blokady: 03.05.2021
Moderator banujący: Mifuzze
Serwer: ms
Cytat:Dlaczego chcesz dostać unbana: Gdyz poniewaz, jak juz wczesniej wspomnialem nigdy nie dostałem z powodu "wspomagaczy" bana i szczerze nie wiedzialem ze mam ten wspomagacz na dysku zapomnialem o nim jak usuwalem instatory a zarazem jakies mniejsze wspomagacze do gry. To co posiadalem po sprawdzaniu zdazylem juz odinstalowac i obiecuje ze taka sytuacja sie juz więcej nie powtorzy i prosilbym o skrocenie bana np do 30d?

Nie dostaniesz unbana poniewaz jest to twoje mk .

Odbanowanie Odrzucone
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie