MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] prośba o unbana na ts
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: cotam
[b]Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: na ts3 miałem 1 bana na 24h
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym prosić o unbana, ponieważ nigdy nie miałem VPN oraz nie zmieniałem swojego adresu IP. Uważam to za pomyłkę i prosiłbym o szybkie rozpatrzenie mojej prośby.
[b]Powód Bana: VPN
[b]Data otrzymania bana: 4.05.2021 15:30 (około)
[b]Osoba banująca: MrManga
[b]Serwer: Ts3 MineFox.pl
Witaj!
Prosiłbym Ciebie o podesłanie swojego UID na którym otrzymałeś bana w celu zweryfikowania nałożonej blokady.

(Narzędzia -> Tożsamości -> Opcje zaawansowane -> Unikalny ID)
YXjrseQz5oggEEYm53lw40fG4H0= (to chyba to)
Po ponownej weryfikacji Twojej tożsamości wraz z ostatnim połączeniem, mogę potwierdzić, iż wczoraj o godz. 15:30 (Znajdowałeś się wtedy na Kanale Pomocy #1 - Centrum Pomocy Minecraft) połączyłeś się na serwer TeamSpeak za pomocą podejrzanego Adresu IP, w którym wykryłem u Ciebie posiadanie VPN'a.
Wysyłam link z zabezpieczonymi screenami, gdzie wykryłem u Ciebie takowego VPN'a. W przypadku, gdybyś chciał zobaczyć dokładniejszy dowód, prosiłbym o poinformowanie mnie o tym w wiadomości prywatnej. (Link do dowodu)

Nawiązując do Regulaminu Serwera TeamSpeak:

Cytat:§2.14. Kategorycznie zabrania się korzystania z programów typu VPN do zmiany adresu IP, a także korzystania z multikont (Maksymalnie użytkownik może korzystać z jednej dodatkowej tożsamości - Główne konto + dodatkowa tożsamość)
W przypadku nagminnego tworzenia nowych tożsamości w celu ominięcia blokady bądź dla własnych korzyści, Administracji TS przysługuje prawo zablokowania użytkownikowi dostępu do konta bądź serwera.

Prośbę o UB odrzucam.
Pozdrawiam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie