MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Łuk Wiary i inne problemy.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej. Mam kilka pytań.

1. Łuk Wiary
Wg. mnie jest za słaby. Niby ma jakieś tam zamrożenie ale ja nie widzę różnicy jak strzelam. W dodatku ma on Power VI, kiedy Elficki Łuk(W vs P1) ma Power X(chyba) i podpalanie. Nie wiem po co zmieniano moc. Teraz nawet czasami trzeba endermana dobić. Fajnie też jakby wróciło podpalanie.
2. Pająki(Tarantule)
Szczerze ich nienawidzę. Już na poprzedniej wersji trybu były wg. mnie mocne, a teraz dodano im jeszcze potki osłabienia?!?!?! Jak taki pająk ogarnia to może w miarę łatwo i spokojnie wykończyć nawet Wszechmogącego(a przynajmniej zostawić mu kilka serc). Jeśli już mają zostać z takim EQ jakie jest, to może chociaż zmniejszyć graczom % szans na ich wybranie? Bo jak biegną 3 pająki + kilka innych potworków, to nawet VIP musi uciekać.
3. Na jednej z map jeśli kopiemy w żwirze, to wpadamy w przepaść i giniemy. Chyba już był wątek o tym, ale jeszcze przypomnę (jeśli zostało naprawione, to sorry).

Myślę, że Banan to przeczyta i się wypowieSmile
Pozdrawiam

EDIT Jeszcze jeden bug. W sklepie uprawnień można kupić butelki EXP, jednak opis informuje że otrzymamy miotane mikstury leczenia. Może to zdezorientować nowych graczy.
EDIT2 Proszę o przeniesienie do działu W vs PII
@refresh
Jestem za.

Pozdrawiam.
McKoxu7878

Pomogłem, zainspirowałem? Daj diaxa ;>
też jestem za
1. Nie taki ma być dobrze że to nie kolejny elficki, który zabija potwory na 1 hita bez "szału"
2.wreście! Czekałem na ulepszenie teraz jest bardzej śmiercionośny i dłużej wytrzymuje. Stare efekty zostały więc uważam, że nie trzeba niczego zmieniać.
3.po prostu patrzeć gdzie się idzie, ale też tam wpadłem bo myślałem że mi chunk nie wygenerował.
Taki jest mój komentarz

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
Wyjaśnię ponownie efekt spowolnienia bo nie każdy go kuma.

Po trafieniu wroga dowolną bronią która ma efekt zamrożenia będzie on mocno spowolniony jeśli chodzi o ataki - zwykły atak zamiast ułamku sekundy może zając mu kilka sekund. Łuk jest bardzo efektywny i bez problemu zabija większość mobów 2 strzałami, oczywiście gdy wpadniemy w szał bitewny to zabijemy wrogów jedną strzałą bez problemu.
Przekierowanie