MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy serwer PvP - GalacticPvP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam szanowną administracje. Wiem ,wiem znowu nazwa galactic ....
Ale kurde nie moge sie od niej oderwać. Każdy wie że serwer PvP zostanie zlikwidowany z powodów jasnych jak słońce (Lagi, Cheaterzy itp)
Pomyślałem że nowy serwer PvP mogłby być znacznie wydajniejszy niż stary.
Oto opowiadanie o tym trybie:
1. Podstawowe pluginy (essentials niezbędny) multiverse na mapy i multiverse portals na portale. Czyli prościej mówiac na mapy. Ile bedzie map ? mysle że około 5 wystarczy tak jak na zwykly pvp. Jednak najważniejszą rzeczą jest antycheat !!!!
Ten który został wprowadzony ostatnio na serwer wynajduje jednego gościa ze 10 cheaterów, więc jest troche za słaby.
2. Mapy :
Mapy nie bedą takie zwykłe. Bedą przedstawiały kosmiczne pole walki np spawn na kulistej wyspie ( spadamy z niej na dół i jestesmy na jakiejś planecie) oczywiście na mapie będą zamieszczone skrzynki. Jednak nie z byle jakimi przedmiotami.
3. Przedmioty:
Przedmioty będą przeróżne, np: ZloteJabłko (Rajskie Jabłko) Perła Kresu ( Kula Przeznaczenia) Diax Miecz (najlepszy miecz na serwie sharpness 10 unbreaking 15 fire aspect 3 knockback 3 i efficiency 5 ( Gwiezdziste Ostrze)

KIT DLA GRACZY : zelazna zbroja i zelazny miecz (Zbroja Blasku) ( Zelazna Szabla)
KIT DLA VIP : diaxowa zbroja protection 4 miecz sharpness 5 fireaspect 2 (Niebianska Zbroja) ( Anielskie Ostrze)

Dodatki: Mozna rowniez utworzyc sklep na pvp oraz stworzyc oprocz map arene pvp ( wielkosc do uzgodnienia) stworrzyc komendy typu /stats /level
Dodanie Pluginu UltraPvP ktory tworzy rangi takie jak (level 1 [Swiezak]{Gracz} <nick>)
Skelp sms w ktorym mozna kupic jakies bronie.
Skrzynie na mapach odnawiaja sie co 24 h.
Mozliwosc handlowania /trade
Plugin DeathMessage ktory pozwala na :
Gracz <nick> wbil do gry !
Gracz <nick> zostal zabity przez <nick2>!
Cos ode mnie:
Mysle ze po usunięciu PvP ten tryb mogłby wyjść całkiem niezle. W razie konieczności stworzyłbym mapy na PvP (umiem całkiem, całkiem niezle budować)
Antycheat musi być !!!!!
To tyle piszcie co o tym sądzicie Smile
Jestem na TAK bo usuwają PvP i przyda się nowy tryb PvP . Tylko szkoda że ten usuwają bo zdobyłem najlepsze ity. Spodobała ci się nazwa Galactic xD . Tylko kto te mapy zbuduje ? .
Nu mi się to podoba Big Grin

Na pewno bym zagrał jeśli powstał by taki tryb. Wink
Jeżeli chodzi o światy to nie masz na myśli przyczepiania się do nich? Bo troszkę roboty wtedy Wink
====================
Pomysł ciekawy aczkolwiek trochę roboty jest. Mapy to łatwa sprawa, jedyna praca to spawn na tym PvP i spawn na poszczególnych planetach, reszta brush spehere itp. Choć serwer bez PvP a ma PvP Galactic? Ciut dziwne powinno to już mieć nazwę jaką ma ale dopiero po wejściu na tryb opisane wszystko co i jak. Dla mnie na +
Pomysł jak pomysł, nic nadzwyczajnego. Niemal zwykłe pvp... chcesz kosmiczne mapy to je zbuduj i przedstaw społeczności. Tematy tego typu bez wkładu autora nie są nic warte.
Moge zbudowac mapy ale nie wiem po co skoro prawdopodobnie i tak ten tryb nie zostanie zrealizowany. No chyba ze ty i Kalis sie zgodzicie aby powstal taki tryb to moglbym od razu budowac mapy na tryb.
Cóż na podstawie takich wymysłów jak ten każdy pomysł zostałby odrzucony... wymyślać potrafi każdy tylko nie ma komu robić.
Dobrze, tryb nie zostanie zrealizowany prosze o zamkniecie tematu. Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie