MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: * Nowości na Mineserwer *
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4

Wstęp

Witam Smile. Jeśli czytasz ten wątek to znaczy że jesteś zainteresowany.

Nowości - Zmiany na Rok 2015!

Wysłuchaliśmy propozycje użytkowników oto lista:

* Po pierwsze eventy. Planuję zorganizować kilka eventów. Jakich Dowiecie się wkrótce [ Zrealizowano]
* Dekoracje. Mineserwer Royalcraft oraz Minecraftowo zostaną udekorowane na czas świąt [ Zrealizowano]
* I to na co czeka większość forum, (za moją sprawą) 2 tryby zostaną połączone (prawdopodobnie) jeszcze w tym tygodniu!
[ Zrealizowano]
* Być Może usunięcie trybu PVP i zastąpieniem go PvPKits!! [ Zrealizowano]

Nowości - Zmiany na Rok 2016!

Wysłuchałem propozycje użytkowników na ten rok, oto co chciałbym zrealizować w tym roku! Oto lista:

*Rozmowa z Kalisem na temat pluginu "football" na lobby!!!! [ Zrealizowano]

*Wprowadzenie nowego trybu! Tylko ja o tym wiem Aleee Ciiiiii :$ [ Realizacja]
*Naprawienie ew błędów na Survivalu oraz dodanie Exów i Guardianów! [ Realizacja]
*Chciałbym jeszcze popracować nad trybem PaintBall!!! [ Realizacja]
*Zaktualizowanie trybu chowany!!!!! (Moja Idea) [Realizacja][/b]
O stary TAK DOBRZE POLACZ TRYBY JEST OMG !111!!!!1!1!1JEDENONEJEDENONE
Yay Big Grin
Świąteczne Lobby Big Grin
I Eventy Big Grin
Nie mogę się doczekać :'D

Wysłane z mojego kota za pomocą szynki *-*
Hojinyka Smile
Nie moge sie doczekać SV Heart
A to tak ma być: http://scr.hu/8ukm/u1ymj Confused
UUUUUUUUUUUUUU
NARESZCIE STARY SURVIVAL
Połącz te tryby i mam widzieć na nich FACTIONS słyszycie mnie! Big GrinBig GrinBig Grin

Dla uciechy jeśli zechcecie mogę te eventy itd. nagrać z okazji świąt i wrzucić dla was świąteczne odcinki np. w formie wątku i będzie coś by upamiętnić też święta Smile

Do pomocy przy ogranizacjach np. dekoracjach możesz na wsparcie pomocników liczyć a przy eventach prowadzenie tobie zostawiam, a jakbyś chciał mogę pomóc przy obserwowaniu(tzn. pilnowanie by nie było oszustów) Smile

Pozdro i miłych świąt które nadejdą Smile OSOBIŚCIE postaram się coś dla pamięci serwera uwiecznić byście mieli frajdę ze świąt np. zadania na SV lub świąteczny WarriorsCraft albo to co zechcecie (nt. WarriorsCrafta jak ktoś chciałby wiedzieć to ostatnio uparłem się na te particlesy by zrobić z nich lasery/wyrzutnie/promienie tak jak inferno z W vs P Smile) Smile
jest czekałem tylko żeby Survival i OP był polaczony.
O TAK !
Snow Naj Pomocnik Big Grin
ŚWIĘTY MIKOOOŁAAAJ <3333
Choinka na Creative zrobiona :3 teraz tylko na innych, a i jeszcze, nwm czy to dalej jest, ale wczoraj jeszcze było lol na pvp dalej jest wystrój Halloween
(02-December-2015 19:49:58)Gosia napisał(a): [ -> ]lol na pvp dalej jest wystrój Halloween
Na WVP tez .-.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie