22-April-2021, 13:09:00
Siema, przychodzę z propozycją dodania opcji wyjmowania klejnotów z miecza/zbroji, koszt takiej usługi wynosiłby 100,000$ - 1 wybrany klejnot.
Przykład: Mamy miecz w którym są 3 klejnoty
- Pogromca Nieumarłych 9
- Pogromca Nieumarłych 9
- Pogromca Nieumarłych 8
I chcemy wyjąć jeden z nich, idziemy do NPC i wybieramy opcję Usuń Klejnot (Musimy trzymać przedmiot z którego chcemy usunąć klejnot w ręce) po czym otwiera się menu i klikamy w klejnot ktory chcemy żeby NPC nam usunął, po kliknięciu w klejnot 100,000$ znika nam z konta a w mieczu/zbroji zostaje pusta dziura na klejnot i pozostałe klejnoty których nie usunęliśmy (mieliśmy wcześniej)
- NPC który oferowałby nam taka opcje mógłby być nim MlodyKowal.
- Po usunięciu na chacie wyskoczyłby komunikat Klejnot został usunięty z twojego przedmiotu
- Sam opis mógłby wyglądać tak:
Usun klejnot ze swojego Przedmiotu
Usun Klejnot!
Moge usunac dla Ciebie klejnot na kazdym uzbrojeniu i broni bialej!
Koszt:
100,000$
Kliknij aby usunac klejnot na trzymanym przedmiocie!
Klejnotu po usunięciu nie dostajemy! więc myśle, że nie będzie to jakieś op a bardzo przydatne dla wysoko lvlowych graczy, także 100,000$ to nie jest jakaś mała suma jeżeli chodzi o wymienienie klejnotu np. Pogromca Nieumarłych 8 na Pogromce Nieumarłych 9
Szybki jeżeli podejmiesz się tego to potestuj czy po wyjęciu klejnotu smite znika i czy jak dodamy kolejny klejnot czy smite wzrasta, żeby nie było potem wątków na forum, że zbugował mi się miecz i nie dodaje mi smite.
Chciałbym żeby gracze wypowiedzieli się co na ten temat myślą.
Przykład: Mamy miecz w którym są 3 klejnoty
- Pogromca Nieumarłych 9
- Pogromca Nieumarłych 9
- Pogromca Nieumarłych 8
I chcemy wyjąć jeden z nich, idziemy do NPC i wybieramy opcję Usuń Klejnot (Musimy trzymać przedmiot z którego chcemy usunąć klejnot w ręce) po czym otwiera się menu i klikamy w klejnot ktory chcemy żeby NPC nam usunął, po kliknięciu w klejnot 100,000$ znika nam z konta a w mieczu/zbroji zostaje pusta dziura na klejnot i pozostałe klejnoty których nie usunęliśmy (mieliśmy wcześniej)
- NPC który oferowałby nam taka opcje mógłby być nim MlodyKowal.
- Po usunięciu na chacie wyskoczyłby komunikat Klejnot został usunięty z twojego przedmiotu
- Sam opis mógłby wyglądać tak:
Usun klejnot ze swojego Przedmiotu
Usun Klejnot!
Moge usunac dla Ciebie klejnot na kazdym uzbrojeniu i broni bialej!
Koszt:
100,000$
Kliknij aby usunac klejnot na trzymanym przedmiocie!
Klejnotu po usunięciu nie dostajemy! więc myśle, że nie będzie to jakieś op a bardzo przydatne dla wysoko lvlowych graczy, także 100,000$ to nie jest jakaś mała suma jeżeli chodzi o wymienienie klejnotu np. Pogromca Nieumarłych 8 na Pogromce Nieumarłych 9
Szybki jeżeli podejmiesz się tego to potestuj czy po wyjęciu klejnotu smite znika i czy jak dodamy kolejny klejnot czy smite wzrasta, żeby nie było potem wątków na forum, że zbugował mi się miecz i nie dodaje mi smite.
Chciałbym żeby gracze wypowiedzieli się co na ten temat myślą.