MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nowa Funkcja - Klejnoty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema, przychodzę z propozycją dodania opcji wyjmowania klejnotów z miecza/zbroji, koszt takiej usługi wynosiłby 100,000$ - 1 wybrany klejnot.
Przykład: Mamy miecz w którym są 3 klejnoty
- Pogromca Nieumarłych 9
- Pogromca Nieumarłych 9
- Pogromca Nieumarłych 8

I chcemy wyjąć jeden z nich, idziemy do NPC i wybieramy opcję Usuń Klejnot (Musimy trzymać przedmiot z którego chcemy usunąć klejnot w ręce) po czym otwiera się menu i klikamy w klejnot ktory chcemy żeby NPC nam usunął, po kliknięciu w klejnot 100,000$ znika nam z konta a w mieczu/zbroji zostaje pusta dziura na klejnot i pozostałe klejnoty których nie usunęliśmy (mieliśmy wcześniej)
- NPC który oferowałby nam taka opcje mógłby być nim MlodyKowal.
- Po usunięciu na chacie wyskoczyłby komunikat Klejnot został usunięty z twojego przedmiotu
- Sam opis mógłby wyglądać tak:
Usun klejnot ze swojego Przedmiotu

Usun Klejnot!
Moge usunac dla Ciebie klejnot na kazdym uzbrojeniu i broni bialej!

Koszt:
100,000$

Kliknij aby usunac klejnot na trzymanym przedmiocie!

Klejnotu po usunięciu nie dostajemy! więc myśle, że nie będzie to jakieś op a bardzo przydatne dla wysoko lvlowych graczy, także 100,000$ to nie jest jakaś mała suma jeżeli chodzi o wymienienie klejnotu np. Pogromca Nieumarłych 8 na Pogromce Nieumarłych 9

Szybki jeżeli podejmiesz się tego to potestuj czy po wyjęciu klejnotu smite znika i czy jak dodamy kolejny klejnot czy smite wzrasta, żeby nie było potem wątków na forum, że zbugował mi się miecz i nie dodaje mi smite.

Chciałbym żeby gracze wypowiedzieli się co na ten temat myślą.
Ogółem świetny pomysł, jak najbardziej jestem za. Mam nadzieje, ze zostanie to wdrożone.
Spoko pomysł ale cena zbyt wysoka.
Cena zbyt wysoka XD? Wyjmowaniem klejnotów można naprawić parę bardzo dobrych dotyków a i tak na wyższych lvlach te 100k można zrobić w parę godzin. Mi się wydaje, że cena i tak jest zbyt mała.
Cena 100k i tak jest lajtowa jak dla mnie, ale jest do przyjęcia.

Co do pomysłu to fajny bo rzeczowo opisany jak to ma działać dokładnie, jestem za.
Jak ci się mocno nudzi i chcesz coś takiego napisać to na pewno pojawi się szybciej, aktualnie brak mocy przerobowej na tego typu zachcianki, choc nie kwestionuje mozliwosci ich dodania.
Przekierowanie