MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] czarny rynek- propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chcialbym poruszyc temat czarnego rynku. Problemem jest to, ze nie ma tam zbyt duzo blokow i sa one chaotycznie porozrzucane po calym obszarze. (Na przyklad obsydian obok dirta itp.) chcialbym zaproponowac, abym zbudowal na trybie creative ( z ktorego pozniej wklei sie obiekt) cos podobnego, ale bedzie tam wiecej blokow oraz beda one posegregowane na kategorie. ( na przyklad schody, plytki, drewno, kamien itp.) Prosilbym graczy oraz administracje o opinie na ten temat.
Dziekuje i pozdrawiam, Jarek
@refresh
Jestem jak najbardziej za tym pomysłem.
buduj, proponuj i wtedy pytaj, wazne by budowa miala zachowana wielkosc pomieszczenia aktualnego czarnego rynku.
@up Jedynym pytaniem jest to, czy muszę umieszczać tabliczki z id cena i ilością?
Pozdrawiam, Jarek
PS. Mam już gotową wymiarową budowlę tylko musiałbym dodać ramki z itemami i tabliczki jeśli trzeba
@refresh
(04-May-2021 11:46:04)JarekGangsterPL napisał(a): [ -> ]@up Jedynym pytaniem jest to, czy muszę umieszczać tabliczki z id cena i ilością?
Pozdrawiam, Jarek
PS. Mam już gotową wymiarową budowlę tylko musiałbym dodać ramki z itemami i tabliczki jeśli trzeba

chciałbym pokazać jak to na razie wygląda i jeszcze raz spytac czy musze stawiac te tabliczki Smile
https://imgur.com/a/A8falb4
jesli chcesz zmiany to musisz, przeciez nie bede stawial drugi raz tego samego stawial co juz zrobilem, bo ty masz kaprys Tongue
(09-May-2021 10:51:00)Admin napisał(a): [ -> ]jesli chcesz zmiany to musisz, przeciez nie bede stawial drugi raz tego samego stawial co juz zrobilem, bo ty masz kaprys Tongue

A co z tymi blokami, ktorych jeszcze nie ma? zasugerowac cene?
nom
Przekierowanie