MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [WD][Pytanie]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam pytanie jak to widzicie jak by na WD były 3 serwery po 40 slotów? Było by mniej lagów, mniejszy spam i mniejsze zamieszanie. 40x3=120. Powinno starczyć 120 slotów Wink

CZYTAJ:
Teraz odpowiedzcie czy wam by się to spodobało czy nie i napiszcie dlaczego tak sądzicie.
Pamiętajcie, że to jest tylko propozycja
Na nie
Ja lagów nie mam, mniej osób-mniej zabawy
Jedyne co doskwiera to te spadki co jakiś czas fps, mimo, że mam komputer za 15000zł, to czasami są niezłe spadki
Jestem na TAK
Ogólnie nie będzie tyle lagów. Nie raz gram na WD i jak jest 120 osób to masakra strasznie mi ścina grę .
No ja też lagów nie mam... Pisze to z myślą o graczach, którzy mają.
Wsumie też lagów nie mam tylko gdy jest mapa królestwo to mam lagi .
Jestem na TAK
Tesknie za starym WD , a gdy gra po 70+ osob to wbicie do kamienia przeciwnika niema sensu ,bo już 20 na raz cie zlejeSad.
Jestem na nie, ponieważ np Mam ity boskie w teamie jest 10 OSB (40 osób na serwie 40:4=10 osób w 1 teamie) i pytanie jak tu wbijać staty? (10osb 2/3cos robią w bazie). Lekki bezsens to po co robic potiony? Killac na 2 osobach?... Poz tym boskie by się walaly po mapie... Lagow i tak nie ma za często. Jak ktoś ma lagi niech pozmienia opcję w grafice.
koniec takie moje jest zdanie.
Ja rownież na nie
Mi chodziło o to, że fps spadają przez mapę Wink
A lagi są od internetu
Na nie
Po co to jak i tak gra po 120 osob i tak lagow nie ma

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Stron: 1 2
Przekierowanie