MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Zaakceptowana] Skarga na Pom Merytius
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Czarna_msza
Nicki osób posądzonych: Merytius
Najdokładniejsza data zdarzenia: 21:50 18.04.2021
Opis zdarzenia: Witam, przyszedłem zobaczyć jak pan pomocnik skacze i zauważyłem że tam są furtki ale były otwarte więc zamknąłem ( skok dalej się da wykonać i tak powinien pierwotnie wyglądać) więc zamykałem je żeby zrobił to wszystko tak jak powinien czyli normalnie, bo takie informacje uzyskałem od administracji tego serwera.
Na 45 lvlu zmienił furtkę którą i tak się dało zrobić jak jest zamknięta i patrząc na skarge kroftmena to nie powinienem dostać bana ponieważ tutaj było tak samo a tamten użytkownik nic nie dostał
Jednak postanowił wlepić mi bana za "utrudnianie gry" gdzie ja takowego tutaj nie widzę, widze tylko nadużycie swojej władzy wlepiając mi bana za zamykanie furtek które powinny być zamkniętę
Dowody: https://imgur.com/a/l3hcfuD
Serwer: MS
Siemka, rzeczywiście mój błąd, furtki w tamtym miejscu powinny być zamknięte, więc nie było nic złego w tym, że je zamykałeś. Mimo to unbana nie otrzymasz, ponieważ jest to Twoje multikonto, które powinno zostać zbanowane podczas gdy Taszi banowała wszystkie Twoje konta za łamanie regulaminu na nich.
[Obrazek: 8fda5e8f5f263.jpg]
Przekierowanie