MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga na LukaSio
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: 3cmcc
Nicki osób posądzonych: LukaSio
Najdokładniejsza data zdarzenia: 16:39 18.04.2021
Opis zdarzenia: Sprawdzany byłem, gosc zobaczyl huzunke w wersjach, chociaż na niej nie byłem i dał mi perma / byłem wtedy n a CM-Packu 1.8.8
Dowody: Nieliczne osoby mogą potwierdzić
Serwer: minefox.pl
Witam!
Tym wątkiem udowodniłeś całkowity brak znajomości regulaminu, oraz zasad składania skarg. Od kiedy świadek jest dowodem? Zresztą... Drogi użytkowniku, co chcesz udowodnić? W regulaminie jasno masz napisane, że banujemy już za samo POSIADANIE wspomagaczy na komputerze. Pragnę zaznaczyć, że nie jest to Twój pierwszy ban za wspomagacze. Może jesteś typem osoby, której trzeba pięć razy powtarzać zanim to do Ciebie dojdzie... cóż kiedyś może zrozumiesz i po twoim dość długim stażu na serwerowni - być może przeczytasz regulamin.
15. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy oraz ich plików instalacyjnych. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, LunarClient, Better PvP oraz Shaders.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie