15-April-2021, 12:11:16
Hello,
dostalem czystke na nicku TylkoLech rzekomo za bana. Z tego co wiem, duzo osob juz mialo bana nie zwiazanego z ulatwianiem sobie gry wspomagaczami, a takiej czystki nie dostali
Nie zalezy mi na topie, ale zalezy mi, aby PanDanonek jej nie wbil XD.
A wiec, dlaczego dostalem reset statystyk? Mozna mnie sprawdzic czy nie posiadam macro jesli kogos to interesuje. Bana mialem za podpowiadanie na mk, ok ban był w 100% słuszny, ale skoro mozna podpowiadac - nie bylem swiadowy, ze nie mozna tego robic na mk. Myslalem, ze sprawa wyjasniona, a tutaj...
dostalem czystke na nicku TylkoLech rzekomo za bana. Z tego co wiem, duzo osob juz mialo bana nie zwiazanego z ulatwianiem sobie gry wspomagaczami, a takiej czystki nie dostali
Nie zalezy mi na topie, ale zalezy mi, aby PanDanonek jej nie wbil XD.A wiec, dlaczego dostalem reset statystyk? Mozna mnie sprawdzic czy nie posiadam macro jesli kogos to interesuje. Bana mialem za podpowiadanie na mk, ok ban był w 100% słuszny, ale skoro mozna podpowiadac - nie bylem swiadowy, ze nie mozna tego robic na mk. Myslalem, ze sprawa wyjasniona, a tutaj...
![[Obrazek: f8sEtFt.png]](http://mineserwer.pl/forum-secureimg/f8sEtFt.png)