MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Prośba o unbana - Gleave
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Gleave
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak byłam. - Zazwyczaj na MultiKontach
Dlaczego chcesz dostać unbana: Unbana chcę dostać, ponieważ: Podając anydeska administratorowi ma on dostęp do mojego komputera, na którym miałam aktualnie lekcje, a chyba nikt nie chce aby wasze DANE wyleciały z Waszego komputera od tak. Już miałam taką sytuację z wylotem moich DANYCH przez co boje się udostępniać komputer podczas lekcji oraz ryzyka rozesłania moich DANYCH. Pan kochany LukaSio nazwał to jako "Brak wspolpracy podczas sprawdzania" - a ja poprostu nie chciałam wylotu danych - Chyba nikt by nie chciał?
Powód blokady: Brak wspolpracy podczas sprawdzania
Data nałożenia blokady: 15.04.2021
Moderator banujący: LukaSio
Serwer: MineFox.pl
Witam!
Rejestrując się na serwerze akceptujesz jego regulamin. Daje mi to prawo wziąć Ciebie w dowolnym momencie gry na sprawdzanie. Podczas lekcji powinnaś być chyba... na lekcji, a nie grać?
Zgłoś się do mnie jutro do godziny 16:00 na teamspeak minefox.pl. Jesli podczas sprawdzania cokolwiek wyda mi się podejrzane, szansa na ub przepadnie.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie