Heja dziś pomyślałem o wojnach magazynowych jakie odbędą się w ten piątek , i gracz mający pokaźną sumę dolarów praktycznie może zdominować wojnę - wykupić wszystkie magazyny , więc wnoszę propozycję aby było ograniczenie , jeden gracz może wykupić max 3-4 magazyny. Oczywiscie wiem ze ktos zalozy mk ale przezucenie tam 500k bedzie nasz kosztowalo 50k. Ale wiadomo , banan ma mozliwosc zablokowania chwilowego na czas wojen takowego mk.
XD bez sensu kogoś stać to niech kupuje.
Bez sensu jak ktoś specjalnie zarabiał długie godziny hajs, żeby mieć na wojnę to czemu teraz miałby mieć ograniczenia, wiem że bunikeriks ma 3.2kk$ więc pewnie wykupi większość magazynów ale cóż, mówi się trudno.
Po prostu idiotyczny pomysł. Skoro ktoś zarabia to go stać na magazyny. Tak czysto teoretycznie, gdybyś poszedł na licytacje irl i ktoś wygrałby 3 razy to powiedziałbyś mu "Pan nie może już nic kupić bo jest Pan zbyt bogaty"?
XD no po prostu XDDD, pomysł jest kompletnie idiotyczny oj zimek to ja mający 2kk hasju to co nie mam prawa zgarnąć wszystkich magazynów??
(14-April-2021 21:47:02)Kendal555 napisał(a): [ -> ]Po prostu idiotyczny pomysł. Skoro ktoś zarabia to go stać na magazyny. Tak czysto teoretycznie, gdybyś poszedł na licytacje irl i ktoś wygrałby 3 razy to powiedziałbyś mu "Pan nie może już nic kupić bo jest Pan zbyt bogaty bogaty"?
Dosyć niecodzienne porównanie bo życie realne nie ma tu jakiegokolwiek zastosowania. Chodzi o to że gracze którzy mają marne 100-150k czyli dla nich bogactwo aby (nie mówię tu o wygraniu) Mieli chociaż szanse coś policytować z nadzieją na sukces.
(14-April-2021 21:59:32)Monster napisał(a): [ -> ]XD no po prostu XDDD, pomysł jest kompletnie idiotyczny oj zimek to ja mający 2kk hasju to co nie mam prawa zgarnąć wszystkich magazynów??
Oczywiście że masz prawo aczkolwiek jak każdy z graczy besta wie , najcenniejsze itemy bujają się właściwie wśród jedynie elity serwera , runy VI ma tylko kilku graczy , o klątwie nie wspomnę. Więc jeszcze mocniejsze buffowanie high leveli jest cudownym pomysłem. Po prostu myślę też o deko słabszych graczach.
(14-April-2021 20:43:59)Kamilos_kox napisał(a): [ -> ]XD bez sensu kogoś stać to niech kupuje.
Skoro Kendal sobię na to pozwolił ( przytoczenie sytuacji z życia) to ja też coś powiem.
Wyobraź sobię sytuacje: Miliarder wykupuje całe miasto i wyrzuca wszystkich na bruk.
zacytuję " Kogoś stać to niech kupuje".
Cytat:Dosyć niecodzienne porównanie bo życie realne nie ma tu jakiegokolwiek zastosowania. Chodzi o to że gracze którzy mają marne 100-150k czyli dla nich bogactwo aby (nie mówię tu o wygraniu) Mieli chociaż szanse coś policytować z nadzieją na sukces.
Ale co mnie lub kogokolwiek interesuje to że jakiś random z 50 lvl ma 100k xD. To już jego problem że nie ma kasy - Banan sam powiedział że mniej więcej raz na miesiąc będą wojny magazynowe więc każdy miał czas się przygotować. Jeżeli naprawdę masz jakiś ból w dolnej części ciała bo nie stać Cię na magazyn to doładuj sobie konto i tyle
Cytat:Skoro Kendal sobię na to pozwolił ( przytoczenie sytuacji z życia) to ja też coś powiem.
Wyobraź sobię sytuacje: Miliarder wykupuje całe miasto i wyrzuca wszystkich na bruk.
zacytuję " Kogoś stać to niech kupuje".
Czemu nie. Jak to powiedziała pewna mądra osoba: Można. Gdyby to było złe to Bóg by inaczej świat stworzył.
Jak często się z tobą zgadzam twist tak tym razem ani troche, kendal ma w pełni racje:
"Ale co mnie lub kogokolwiek interesuje to że jakiś random z 50 lvl ma 100k xD. To już jego problem że nie ma kasy"
@temat
i chyba nie sadzisz ze magazyny o potencjalnej sredniej wartosci 500000 do 1 mln beda sprzedawane za 100k.... gdzie tu sens i logika
Wojny magazynowe to nie zrzut przedmiotow dla biedakow ktore kupia za bezcen tylko forma ruletki dla najbogatszych. Można zyskać i można też stracić i przestrzelic.