MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga mf
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Ig0r3Qalt
Nicki osób posądzonych: konserwa1full
Najdokładniejsza data zdarzenia: 14:15 13.04.2021
Opis zdarzenia: zyczenie smierci (ky5=kys)
Dowody: ss
Serwer: minefox.pl

https://imgur.com/gallery/OfJrACU
Wiesz ze ''5'' nie koniecznie oznacza ''s'' wiec nwm po co wgl napisales ta skarge to mialo oznaczac cos calkiem innego XD
no skoro ci sksulem i na poczatku przeklnales to watpie ze mialo oznaczac cos innego
I ty mylisz ze cos za to dostane xD? ktos mi tez kiedys napisal cos podobnego i nic za to nie dostal to po 1. a po 2. nie napisalem ''kys'' tylko ''ky5'' wiec skarga jak dla mnie do zamkniecia

Jesli dostane za to bana to wkleje tu ss na ktorych bluzniles itd. ;p
ooo jeszcze grozby spoko
To nie sa grozby tylko chodzi mi to ze jesli dostane bana za nic to zglosze ciebie zebys dostal rowniez bo nie zamierzam miec banow za nic ;p
zyczenie smierci to rzeczywiscie nic
Napisalem ''ky5'' a nie ''kys'' nie napisalem calosci wiec tu sie bede klocil dopoki tego watku nikt nie zamknie bo to jest smieszne az codziennie gracze pisza na czacie ''ky5'' i ja nikogo za to nie zglaszam bo nie napisal calosci czyli ''kys'' wiec nwm powodzenia mordo XD
spoko to nie zglaszaj
Stwierdzając fakt iż wiadomo co gracz chciał napisać sądząc po cenzurze na innym słowie jak i tym. Gracz dostał bana czasowego na 1 dzień. Dalsza wasza dyskusja nie ma sensu.

Gracz został ukarany.

Dziękujemy za złożenie skargi.
Przekierowanie