MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Zaakceptowana] skarga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry:Thekrecik
• [b]Nicki osób posądzonych: Mifuzze
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia: 21:49 12.04.2021 rok
• [b]Opis zdarzenia: pan Mifuzze zmutował mnie ponieważ napisałem że niszczy zabawe z gry i dostałem mute na 2 dni proszę o unmute bo ja aktywny gracz
• [b]Dowody:

nie moge kliknąć ctrl + v dlatego powiedzcie mi jak to zrobic i wysle dowoda
• [b]Serwer: Mineserver.pl Ultrapvp
Bardzo mi przykro smutna minka Sad
Cytat:• [b]Opis zdarzenia: pan Mifuzze zmutował mnie ponieważ napisałem że niszczy zabawe z gry i dostałem mute na 2 dni proszę o unmute bo ja aktywny gracz

Nie uwazasz moze ze pisanie czegos takiego nie powinno byc karalne ? Nie bardzo rozumiem jaki sens ma ta skarga skoro jest to prowokowanie administracji , oraz watpie zeby ktos sie z tym nie zgodzil . Moze chcialbys mi wyjasnic po co tak w ogole pisales ? Bardzo mnie to ciekawi , czekam na odpowiedz w czym ci przeszkadzam .

Edit : Dodam ze ukaralem juz za to 2 lub 3 osoby , pisaly dokladnie to samo co ty i nie mialy problemu ze kara jest niesluszna . Mozesz sie zapytac ich osobiscie jesli mi nie wierzysz .
Kara nadana zbyt pochopnie, w takim przypadku mute się nie należał, co innego by było gdyby Mifuzze najpierw napisał, że nie życzy sobie takich komentarzy w jego kierunku, a ty byś tak nadal pisał. Mute związku z tym jest do zdjęcia i dla tamtych osób również, które pisały 1 do 1 to co w tym przypadku. PS. Tylko mam nadzieje, że po zdjęciu takowego mute nie pojawią się prowokacje w kierunku Mifuzze.

[Obrazek: 8fda5e8f5f263.jpg]
Przekierowanie