MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Skydiks
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: plolak
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: nie pamiętam
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ ban został według mnie nałożony nie słusznie gdyż punkt 6 trybu RPG 2.0 mówi aby nie działać na szkodę innych graczy a administrator o nicku skydiks pomyślał o swojej osobie kiedy napisalem na chacie wiadomość "nie bij go idioto" Oczywiście nie chodziło mi wtedy o osobę administratora lecz wiem ze nie powinienem tak pisać chociaż sformułowanie którego użyłem nie było jakoś strasznie obraźliwe ale bardzo przepraszam pana skydiksa jeśli pomyślał o sobie bardzo mi wstyd że odezwałem się wtedy w taki sposób ale każdy w tym momencie chciał rozwiązać zagadkę.
PRZEPRASZAM?
• [b]Powód blokady: obraza administracji
• [b]Data nałożenia blokady: 12.04.2021r.
• [b]Moderator banujący: skydiks
• [b]Serwer: Minefox.pl
A dodatkowo nie napisałem wiadomości "nie bij go nick gracza idioto" Także wszelkie domysły nie mogą być słuszne mogłem np pisać do siebie kto wie
Pomyślałem o sobie, bo jako jedyny biłem tego bossa w momencie, gdy to napisałeś, więc nie, że moje domysły mogą być niesłuszne, bo są słuszne jak najbardziej.

Cytat:mogłem np pisać do siebie kto wie
W takim razie zadam Ci jedno pytanie... Dlaczego miałbyś to pisać do siebie? Ale mniejsza, bana Ci zdejmę ze względu na znikomą ilość kar. Nie zmienia to faktu jednak, że zdejmując go, nadam Ci przy tym czasowego muta.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie