MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Prośba o unbana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: F4rcik
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo dostałem go za wspomagacze pvp których nie miałem
Powód blokady: Wspomagacze
Data nałożenia blokady: 11-04-2021
Moderator banujący: Mifuzze
Serwer: mineserwer.pl
Grałem se na kitpvp, zabiłem mifuzze i nagle TOTALNIE randomowo zaczął mnie sprawdzać, znalazł u mnie tylko Xray'a który mi nie pomaga w ŻADEN sposób jako wspomagacz do pvp i z resztą go nie używałem. Ah nawet nie sprawdził czy to xray czy po prostu texturepack nazwany Xray XD. Także prosiłbym o rozwiązanie tej sytuacji lub po prostu odbanowanie mnie i zapomnienie sytuacji. A i zamiast zamykać tą sprawę bez żadnego rozwiązania to proszę o kontakt na nwm discordzie F4rcik#4686 bo nie zasługuje na tego bana i jestem tego w 100% pewien. PS usunąłem ten plik z nazwą Xray bo jeśli mam dostawać bana za każdy plik z nazwą Xray to XD troszkę.
Cytat:• Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo dostałem go za wspomagacze pvp których nie miałem

Wspomagacze miales , x-raya uzywany ostatnio 6h temu , sprawdzalem wiec nie wiem po co tak piszesz ze ich nie miales . Bana bez powodu nie dostales wiec musiales miec przeciez cos co lamie regulamin . Wink

Cytat: bo nie zasługuje na tego bana i jestem tego w 100% pewien.

Jak dla mnie ban jest sluszny ale moge skrocic ci go do 14d .

Odbanowanie Zaakceptowane
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie