MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prosze o Porady
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie gracze mojego kochanego serwera! Jako iz niedlugo dobije mi na WvP 8000 $ (tak wiem, bida ;-Wink to chcialbym was prosic o porade:
-Kupic Mrocznego Maga
-Kupic Withera
-Kupic Blaze
(Krowy nie kupuje bo klasa mi sie nie podoba ;p)
lub:
-Wyslac sms na 10k i kupic chemika+ jedna z powyzszych klas potworow
-Wyslac sms na 10k i kupic paladyna, reszte pieniedzy oszczedzac
-Oszczedzac dalej na ostrze zbawienia - choc to bedzie trwac.

Jestem tez otwarty na inne sugestie Smile
Osobiście nie inwestowałbym w potwory - wolałbym klasę do zarabiania, potworami tak szybko nie zarobię jak wojownikiem Smile
Chemik - główne nastawienie na rzucanie potkami, ja nie umiem nim grać, żałuję zakupu. Chociaz wydaje mi się, że w rękach dobrego gracza może zrobić dobre spustoszenie.
Paladyna nie mam, więc się niestety nie wypowiem.
Jeżeli chcesz koniecznie kupić bossa potworów to polecam ci doładować 10k i kupić maga bo cena jest niwarta jego mocy
Mag kosztuje 8.000 Wink
zapomniałem dodać byś kupił jeszcze chemika xd
Ja bym poświęcił jeszcze trochę czasu i pozbierał na "Ostrze zbawienia".
Polecam ci na maga.
Robi niezlą zadyme , lecz szkoda że nie zalicza killiSad.
Kupuj Boga, i Zarabiaj na Ostrze i Młot jak ja ?
Nie, Bog odpada ;p x3 sms na 10k to jednak juz male pieniadze, a ja mam wazniejsze powody wydawania (czyt. pizza).
(30-November-2015 00:23:23)*Koksu449* napisał(a): [ -> ]Kupuj Boga, i Zarabiaj na Ostrze i Młot jak ja ?

ja jebe ... przez takich jak ty ten tryb nie ma sensu. wystarczy, ze jakis noob z wycieta lewa polkola mozgowa wysle sms i jest super koxem, ktory ma wszystkich na hita.
Stron: 1 2
Przekierowanie