MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy admin może sprawdzić kto komu i ile wysłał na konto w trybie wojownicy vs potwory ? Z góry dziękuje za odpowiedź.
A czy w ogóle da się wysyłać kasę? Mi się wydawało, że to zostało zablokowane Wink
raczej nie chyba ,że na konsoli
(29-November-2015 15:33:01)Vark123 napisał(a): [ -> ]A czy w ogóle da się wysyłać kasę? Mi się wydawało, że to zostało zablokowane Wink

Kiedyś kolega wysłał mi około 30k lecz nie sprawdzałem tego od razu. Około tygodnia temu wbiłem na serwer i ani ja ani kolega nie mieliśmy ani grosza Huh Więc chciałbym aby ktoś mi powiedział co się stało.
Jeżeli bugowaliście nicki to mogło wam usunąć
(29-November-2015 17:07:36)Vark123 napisał(a): [ -> ]Jeżeli bugowaliście nicki to mogło wam usunąć

nie bugowaliśmy

Czy nie może jakiś admin sprawdzić czy gracz ULYSSES wysłał graczowi lamborginhi1616 30k ??? Jeśli wysłał ale się coś zbugowało nie mogą mi po prostu zwrócić jedną komendą tych 30k ? A jeśli mi nie wysłał nie mogą mi tego tego napisać ???
Kasy sie nie da wysylac ;p Bo gracze robili multikonta i magazynowali na nich pieniadze.
(29-November-2015 18:54:49)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Kasy sie nie da wysylac ;p Bo gracze robili multikonta i magazynowali na nich pieniadze.

Napisałem "kiedyś" czytaj ze zrozumieniem. Hajs wysyłał mi pod koniec wakacji
i od tamtej pory do tamtego tygodnia ne wchodziłem na serwer.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie