MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Yakuza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Przychodzę z propozycją dodania większej ilości yakuz respiących się na swojej dzielnicy. Jest to jedyna mafia której jest mało i jak wiadomo jak ktoś robi zadania na yakuzie to jest prawie nie możliwe zabicie ich. Kwestia dochodzi też taka że jedna od drugiej respi się o wiele dalej niż jak to jest w przypadkach Rosji czy Meksyków.
Grałem rok na gta dzień w dzień i nigdy nie miałem problemu z ilością respiących się yakuz jestem w stanie powiedzieć, że jest ich za dużo miałem najwięcej głów tej mafii ze wszystkich więc nie widzę sensu zwiększenia respa yakuzom. Swoją drogą robiłem kilka przepustek sezonowych w których musiałem zabić kilka tysięcy yakuz i nie sprawiało mi to większego problemu. Więc twoje płakanie o to, że zrobienie zadania jest ,,prawie nie możliwe" jest bezsensu.
powodem nie jest zbyt mała liczba yakuz, ale to, że respią się one wewnątrz budynków, do których nie da się wejść bez bugowania szyby autem.
Buguje się tam od 1 do 4 yakuz.
Jak dla mnie niepotrzebny jest rozrzut spawnerów w MM tam gdzie są jakieś zabudowania ponieważ sprawia to że moby respią się w blokach.

Proponuje zmniejszyć lub wyzerować rozrzut respienia sie mobków z tych spawnerów.
(12-April-2021 08:48:04)JarekGangsterPL napisał(a): [ -> ]powodem nie jest zbyt mała liczba yakuz, ale to, że respią się one wewnątrz budynków, do których nie da się wejść bez bugowania szyby autem.
Buguje się tam od 1 do 4 yakuz.
To prawda - resp jest ok, nie odbiega jakoś specjalnie od takiego kartelu czy meksyku, ale ten rozrzut powodujący respienie się mobów w blokach, budynkach i czekanie az wkoncu zginą (co trwa długo) lub zdespawnią (co nie nastąpi do czasu, aż nikogo nie będzie w pobliżu) jest irytujący i utrudnia expienie.
Jak dla mnie do zmiany co najwyżej ten rozrzut o którym napisał powyżej LordofLanzarote.
wypelnilem budynki barrierami, powinno byc lepiej.
Przekierowanie