• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: ZairuseQQ
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Nie
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ chcę znów miło spędzać czas na waszym serwerze z moimi kolegami i moderacją. Serio żałuję tego co zrobiłem, mam nadzieję, że mogę otrzymać drugą szansę. Serio sory...
• [b]Powód blokady:nabijanie statystyk
• [b]Data nałożenia blokady:04.04.2021
• [b]Moderator banujący:Alexkox55
• [b]Serwer:Minefox.pl
Witaj.
W powodzie bana jest opisane żeby pan się zgłosił na centrum pomocy minefox na teamsepak3, w sprawie wyjaśnienia sytuacji.
http://mineserwer.pl/Temat-Nabijanie-sta...ght=jacket Reszta panów z tego wątku już była na rozmowie wyjaśniając sytuację co można na Ultra zrobić a co nie. Bardzo proszę o kontakt, będę czekał.
Pozdrawiam.
(05-April-2021 17:21:03)Alex napisał(a): [ -> ]Witaj.
W powodzie bana jest opisane żeby pan się zgłosił na centrum pomocy minefox na teamsepak3, w sprawie wyjaśnienia sytuacji.
http://mineserwer.pl/Temat-Nabijanie-sta...ght=jacket Reszta panów z tego wątku już była na rozmowie wyjaśniając sytuację co można na Ultra zrobić a co nie. Bardzo proszę o kontakt, będę czekał.
Pozdrawiam.
Witam, jest możliwość załatwienia sprawy w inny sposób?
Jednako iż proszę o jakiś kontakt głosowy z panem, ponieważ jest parę spraw do wyjaśnienia. A rozpisanie mi się zajmie sporo czasu, nie musi to być teamspeak3 ale jakiś inny komunikator głosowy.
(05-April-2021 19:53:06)Alex napisał(a): [ -> ]Jednako iż proszę o jakiś kontakt głosowy z panem, ponieważ jest parę spraw do wyjaśnienia. A rozpisanie mi się zajmie sporo czasu, nie musi to być teamspeak3 ale jakiś inny komunikator głosowy.
A czy zrobiło by coś cofnięcie zabójstw?
Jak pan wybiera opcję usunięcia wszystkich przedmiotów i statystyk zamiast bana to oczywiście jest taka opcja. Nie usuniemy samych statystyk zabójstw bo to nie ma wielkiego sensu.
Kończąc morał tego wątku. Ma pan jeszcze 6 dni na wstawienie się na ts3 lub napisaniu mi w wiadomości prywatnej inny sposób komunikacji. Jak się pan nie zjawi ban zostaje, lecz jak się pan zgadza na usunięcie wszystkiego co pan ma na trybie to też proszę napisać w wiadomości, to wtedy zniosę bana.
Sprawa z graczem została wyjaśniona słownie, gracz dostał UB.