MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Poskromiciel dusz ULTRA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, otóż na UPVP Poskromiciel dusz zamiast pomagać właścicielowi pomaga przeciwnikowi chodzi mi tu o efekty, które mieczyk narzuca powodują one knocka praktycznie zerowego strasznie to ułatwia rozgrywkę przynajmniej mi, bo muszę biec tylko do przodu i klikać.

Pozdrawiam Jacket

FILM DOWODOWY

https://www.youtube.com/watch?v=JT1gdMzf_cE
O ile się nie mylę zamysł tego miecza miał tak wyglądać.

Jest to od początku edycji i nie ma sensu już tego ruszać. Wydaje mi się że nawet lepiej że jest jakaś rzecz która ma zmniejszony/zerowy knock, bo na tym trybie dużo rzeczy odpycha cię na dużą odległość.

Z czego patrzę na tym trybie gracze bardziej się skarżą na przedmioty odpychające i chcą coś bardziej mniej odpychającego, więc to jest idealny przykład użytku tej broni.
Cytat:O ile się nie mylę zamysł tego miecza miał tak wyglądać.

Tez mi sie tak wydaje .

Cytat:Jest to od początku edycji i nie ma sensu już tego ruszać. Wydaje mi się że nawet lepiej że jest jakaś rzecz która ma zmniejszony/zerowy knock, bo na tym trybie dużo rzeczy odpycha cię na dużą odległość .Z czego patrzę na tym trybie gracze bardziej się skarżą na przedmioty odpychające i chcą coś bardziej mniej odpychającego, więc to jest idealny przykład użytku tej broni.

Zgadzam sie z tym , osobiscie przeszkadzaja mi itemy z knockiem , o ile puncher jest jeszcze ok , to np kowadlo albo wedka czy kilka czy nawet kilkanascie innych przedmiotow jest bardzo wkurzajacych .
Tak ma być.
Przekierowanie