Hello,
Będzie ten turniej, czy nie? Obecnie na serverze mamy po 20 graczy, dlatego nie widzę powodu do tego „płakania” i wylewania żali, ze turniej nie może się odbyć, bo za mało graczy. Odnośnie klas, które rzekomo nie działają to chyba lepszy turniej i nie naprawione klasy (które działają), niż brak turnieju i nie naprawione klasy, nieprawdaż?

Mam nadzieje, ze wyjaśniłem wszystkich ludzi, ktorzy próbują pokrzyżować plany turnieju i ze wypowie się ktoś z administracji, dlaczego nie miałby się odbyć turniej, bo gracze na chacie w 90% chcą. Pare osób, które wbijają raz na miesiąc tak jak servel, coś tam gadają, ale ZDECYDOWANIE większość graczy jest za.
To jak, panowie szybkiszumiel i bananxd_
Raczej jestem zwolennikiem poglądu Servela, jednak skoro wszyscy wiemy, że na żadne naprawy się nie zapowiada, to lepszy rydz niż nic

Przynajmniej gracze będą mogli spędzić sobie miło czas (no chyba że turniej będzie na Etnie/Syberii

).
@up dzięki za wyrozumiałość.
@refresh
@up a jesteś na nie, bo...?
(06-April-2021 16:08:26)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]jestem na nie
jesteś na nie nie grając na trybie ? fajne te community psuje innym mimo że nie używam

Też jestem na nie, turniej nie wniesie nic nowego, a znając życie to jeszcze bardziej poróżni community bo zaczną się dyskusje o tym, kto nie słusznie wybrał, albo jaka ta mapa była zła i nie dobra!
Nie mniej jednak jeżeli większość chce, to proszę bardzo nie ma przeciwwskazań, żeby zrobić takowy turniej tyle, że i tak nic nowego nie wniesie.
(06-April-2021 20:25:33)MichotR napisał(a): [ -> ] (06-April-2021 16:08:26)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]jestem na nie
jesteś na nie nie grając na trybie ? fajne te community psuje innym mimo że nie używam 
wypowiedział się odnośnie turnieju [co jest w 100% zrozumiałe], na którym może weźmie udział, o tym wie tylko on. Nikomu niczego nie psuje, nadal jest graczem mfa, nie rozumiem dlaczego kogoś zdanie miałoby być ważniejsze tylko dlatego, że gra więcej, turniej jest dla wszystkich.
(06-April-2021 20:35:26)JanekPLPL napisał(a): [ -> ] (06-April-2021 20:25:33)MichotR napisał(a): [ -> ] (06-April-2021 16:08:26)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]jestem na nie
wypowiedział się odnośnie turnieju [co jest w 100% zrozumiałe], na którym może weźmie udział, o tym wie tylko on. Nikomu niczego nie psuje, nadal jest graczem mfa, nie rozumiem dlaczego kogoś zdanie miałoby być ważniejsze tylko dlatego, że gra więcej, turniej jest dla wszystkich.
jeżeli gracz nie gra nie chce turnieju to niech nie gra na turnieju i proste my chcemy turniej mu się nie podoba to niech nie uczestniczy czemu ma innym zabawę psuć
Cytat: jeżeli gracz nie gra nie chce turnieju to niech nie gra na turnieju i proste my chcemy turniej mu się nie podoba to niech nie uczestniczy czemu ma innym zabawę psuć
No tak osoba, która nie chce turnieju niech się nie wypowiada, ale osoba która chce turniej może się wypowiadać XD - jest takie coś jak wolność słowa i to, że ktoś nie chce turnieju nie znaczy, że chce wam zepsuć zabawę. Ciekawa logika.