MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Odwołanie od bana.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:Pokrywsonik2
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Dlatego, że żartowaliśmy na chacie z bossów, a ja napisałem, że sprzedam "mitycznego bossa SZJIROE za 20 psc /msg !" Oczywiście był to żart, napisałem "to był żart, nie chce bana" ale MrManga go dał :c
Powód blokady: Próba sprzedaży itemów za PSC
Data nałożenia blokady: 3.04.2021 rok godzina 17:46
Moderator banujący: MrManga
Serwer: Bestrpg.pl
Witaj!
Tutaj znajdziesz powód swojego bana -> Kliknij tutaj, aby sprawdzić powód bana
Tutaj znajdziesz historię swoich kar -> Kliknij tutaj, aby sprawdzić historię kar

Cytat:• Dlaczego chcesz dostać unbana:Dlatego, że żartowaliśmy na chacie z bossów, a ja napisałem, że sprzedam "mitycznego bossa SZJIROE za 20 psc /msg !" Oczywiście był to żart, napisałem "to był żart, nie chce bana" ale MrManga go dał :c

Gratuluję napisania niesamowicie śmiesznego żartu! Skorzystam z okazji i również napiszę żarcik:
Cytat:Siema siema sprzedam itemy na BESTRPG za 500PSC
ej sory żartowałem nie banujcie plz

Teraz na poważnie - Gdybyś zapoznał się z Regulaminem Forum oraz Serwerów wiedziałbyś o tym, że:
Cytat:§1 Ogólne zasady:
4. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

§2 Zasady serwerów Minecraft:
4. Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami, kontami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży/kupna takich dóbr.
10. Zakazuje się "trollowania" i karmienia "trolli".

Zachciało Ci się zażartować z kolegami na chacie sprzedawaniem itemów za PSC, to otrzymałeś stosowną karę. Więcej raczej nie trzeba tutaj tłumaczyć.

Nawiązując do ww. punktów z regulaminu, prośbę o UB odrzucam.

Pozdrawiam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie