MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: W vs P 2 KrwawyZniwiaz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Lagii....Lagiii i jeszcze raz lagiii to wszystko przez te moby śnieżne jak strzelają tymi kulami to są lagi jak niewiem. Moim zdaniem bałwany powinny 49 kul na raz lub 69 bo 96 to zadużo i tworzą bardzo duże lagi! Zauważyłem że gracze też się na to skarżą.
kule zostały zmniejszone o połowe, ale nie mają one nic wspólnego z lagami.
Dzieki, ale jak widzialem balwana który strzelał do nagle lag a jak nie strzelał to nie było lagow
Kapitanku moim zdaniem lagi nie są powodowane przez żniwiarza lecz przez to że serwer jest full. Gdy graczy jest tak dużo w momencie tak nagłego pojawienia się dużej ilości entity(przedmiotów rzuconych, śnieżek itd.) to wtedy maszyna serwera/twój komputer nie nadąża ponieważ osób jest za dużo. Do momentu zakupu nowych serwerów i postawienia dodatkowych pod-serwerów będzie trzeba to jakość znieść. Ja osobiście zdążyłem zauważyć, że nie tylko przy takich momentach lag się pojawia lecz także co jakiś czas, w wyniku czego mogę przypuszczać przyczynę lagów i efekt widoczny.
ja osobiście nie mam lagów
Jak jakiś specjalnych również nie mam co widać na moich odcinkach, oczywiście lekkie przycinki przy rzucaniu grali przez żniwiarzy się czasem pojawiają ale w zupełności nie przeszkadzają mi one w samej grze.
Pewnie jak będą w przyszłości dodatkowe maszyny to problem zniknie samoczynnie.
Ok,dzięki.Temat do zamknięcia
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie