MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Hide and Seek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam czy dodacie kilka nowych arenek do chowanego na MINESERWER.PL.Bo narazie są tylko 4 i już się troche znudziły :/.
Jak zbudujesz to dodamy...
(28-November-2015 14:00:06)CzepionMC napisał(a): [ -> ]Jak zbudujesz to dodamy...

A od kiedy "Gracz" decyduje że potencjalnie mapka zostanie dodana ??. Bo coś mi się wydaje że za bardzo zaczynasz się "panoszyć" na forum i rządzić.
Nie napisałem że ja zdecyduje, chodziło mi oto że jak zbuduje fajną mapke to pewnie dodadzą...
Czyżby ?? A mi się wydaje że jednak nie
Cytat:Jak zbudujesz to dodamy...

Jedno znacznie można wywnioskować że to ty niby decydujesz. Z twojej wypowiedzi. Czyżby "mistrz" ortografii i polskiego nie umie "wywnioskować" z tego co napisał.
Potrafię wywnioskować z tego jakiś sens, nie rozwinąłem tego do końca. To ze nie napisałem:
Słuchaj jak zbudujesz mapę masz duże szansę że zostanie dodana przez administracje...
To jakiś wielki błąd?
Na Quake jak ktoś zbudował fajną mapkę to dodawali, myślę że tu też tak jest...
(28-November-2015 14:34:46)CzepionMC napisał(a): [ -> ]Potrafię wywnioskować z tego jakiś sens, nie rozwinąłem tego do końca. To ze nie napisałem:
Słuchaj jak zbudujesz mapę masz duże szansę że zostanie dodana przez administracje...
To jakiś wielki błąd?
Na Quake jak ktoś zbudował fajną mapkę to dodawali, myślę że tu też tak jest...

Tak Tak, Tłumacz się dalej i tak to nic ci nie da. Bodajże chyba wreszcie będę musiał rozważyć liczne skargi na ciebie. Po pierwsze "uczysz" pomocnika (Qiuzushi) z dużym stażem jak ma pisać. Denerwujesz innych użytkowników tego forum. Jest na cb wiele skarg. W dodatku zachowujesz się jak "ważniak ze smerfów"
Ja ich nie denerwuje to oni mnie denerwują...

Nie zachowuje się jak ważniak...
Nie wcale, no cóż odpoczniesz sobie od forum i przemyślisz swoje zachowanie. A jak się ogarniesz to wrócisz. (Koniec OffTopu)
Przekierowanie