Zmiany:
1. Wampirzyca nerf:
Wampirzyca to mocno przesadzona klasa jest dość tania a możesz nią zabić diaxowego bez problemu , jest to śmieszne że dasz diaxowemu wojownikowi 2 hity z miecza dusz użyjesz wampirzycy i on nie żyje. Klasa mocno przesadzona nadaję się do nerfa obniżyć hp które kradnie z 5 na 3 albo wprowadzić że musisz zadać np 5 serduszek komuś żeby użyć wampirzycy która kradnie 4 serca.
2. Reset statystyk dla użytkownika:
maslodawid (ban za modyfikowanie kosza)
3. Dodanie /perla do menu /boskie (między narzędziami a uzbrojeniem a steki przenieść pod perełkę)
Co do Matiego to nie powinien mieć czystki za prowokacje. Nie dostał bana za wspomagacze

Neft wampirzycy jest zbędny, gdyż klasa ma strasznie długi czas ponownego użycia, czasami nie uda nam sie dobić przeciwnika za pomoca umiejetnosci przez co jestesmy martwi, poniewaz po nieudanej próbie musimy odczekać 120 sek, a umiejetnosc dziala tylko wtedy, kiedy gracz ma 2.5-0.5 HP (pomijajac fakt buffa, ktory jest bezuzyteczny), w skrócie bez gotowej umiejetnosci jestesmy niszczeni przez konkurencję.
(30-March-2021 12:02:23)DawidSS napisał(a): [ -> ]Neft wampirzycy jest zbędny, gdyż klasa ma strasznie długi czas ponownego użycia, czasami nie uda nam sie dobić przeciwnika za pomoca umiejetnosci przez co jestesmy martwi, poniewaz po nieudanej próbie musimy odczekać 120 sek, a umiejetnosc dziala tylko wtedy, kiedy gracz ma 2.5-0.5 HP (pomijajac fakt buffa, ktory jest bezuzyteczny), w skrócie bez gotowej umiejetnosci jestesmy niszczeni przez konkurencję.
no nie za bardzo wampirzyca zabiera 5 serduszek użyjesz jak przeciwnik ma 5 serduszek w diamentowej zbroi i on nie żyje
@up wampirzyca nigdy nie zabiera 5 serc...
(30-March-2021 12:42:05)Nisooo napisał(a): [ -> ]@up wampirzyca nigdy nie zabiera 5 serc...
zabiera 5 serduszek bo w ciągu ostatnich 2 tygodni padłem od wampirzycy w diamentowej zbroi mając 5h :/
obserwuj serduszka na minucie 5:12 w moim filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=jidgTsHEYMQ
nie wiem o jakim filmiku mówisz, bo tak pierwszy jak i drugi w minucie 5:12 nie przedstawiają akcji z wampirzycą, co do samego tematu, nie widzę potrzeby nerfienia profesji.
Cytat:zabiera 5 serduszek bo w ciągu ostatnich 2 tygodni padłem od wampirzycy w diamentowej zbroi mając 5h
Pisze Ci dokładnie w opisie klas, że wampirzyca gdy przeciwnik ma
25% całkowitego życia może mu ukraść serduszka
Szybka matematyka :
10 serc - 100%
2.5/3 serca - 25%
Więc powiedz mi w jaki sposób przy 5 sercach wampirzyca ma Ci ukraść życie?
A co do nerfu : Absolutnie na nie. Bardzo dobrze, że osoby z boskimi przedmiotami czują szacunek przed wampirzycą, nie czujcie się bogami bo macie boskie przedmioty...
(31-March-2021 08:40:28)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]nie wiem o jakim filmiku mówisz, bo tak pierwszy jak i drugi w minucie 5:12 nie przedstawiają akcji z wampirzycą, co do samego tematu, nie widzę potrzeby nerfienia profesji.
na filmiku nie widać bo w montażu to przyciąłem ale mogę dać ss że worface który mnie zabił wtedy miał wampirzyce a na filmiku widać drastyczny sekundowy spadek hp do zera od około połowy.
Nerf wampirzycy jest bez sensu, poniewaz:
1. Wymaga skilla, zeby "zastrefowac" przeciwnika i jeszcze potem go wyssac.
2. Nie mozesz uzywac gardy co mocno utrudnia walczenie.
3. Posiada bardzo duzy czas odnowienia.
4. Bardzo dobrze ze jest klasa, ktora moze skutecznie (bez boskich) zabijac graczy z boskimi
I co do tego, ze wampirzyca zabrala 5 serc jest to blad bo powinnien zabierac 25% (2.5 serca czy innaczej 5hp)