MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] PermBan Bez Powodu Od Kubamax,
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: AnonFarnetnez
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Byłem
Dlaczego chcesz dostać unbana: poniewaz na minefox miałem duzo rzeczy
Powód blokady: Nie mam Powodu. Nic Jakbym dostał bana to z powodem: Żartowanie polityczne
Data nałożenia blokady: 28.03.2021 godzina 19:17
Moderator banujący: kubamax
Serwer: minefox.pl tryb skyblock.
Chcę dopisać ze jeśli dostałbym coś: To wyciszenie za Przeklinanie (nie jestem święty przeklinałem na serwerze) Oraz rozpowrzechnianie komunizmu a raczej żartowanie że stalina i używanie popularnego słownictwa z cs:go. Przesyłam Screenshoota z Bana.
https://media.discordapp.net/attachments...height=427
Pozdrawiam AnonFarnetnez. Smile
Chcę jeszcze dodać że na mc nie da sie edytować a więc nie mogłem zedytować powodu bana
Fakt, nie podałem konkretnego powodu za co przepraszam. Ban jest spowodowany takim zachowaniem:
Cytat:[19:16:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz AnonFarnetnez » <OJCIEC STALIN CIE KOCHA RUSH B x1>
[19:14:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz AnonFarnetnez » <hail hitler x1>
[19:14:25] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz AnonFarnetnez » <prawie znisczony hełm nazisty x1>
[19:16:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz AnonFarnetnez » <OJCIEC STALIN CIE KOCHA RUSH B x1>
Takie zachowanie nie jest dozwolone na Naszym serwerze, niezależnie czy Ty uznasz to za żartowanie.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie