MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga PanDanonek oraz IgnacyJan]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: MotryPL
Nicki osób posądzonych: PanDanonek oraz IgnacyJan
Najdokładniejsza data zdarzenia: (PanDanonek 5dni temu) (IgnacyJan 1dzień temu)
Opis zdarzenia: PanDanonek - Przeklina, żąda bana na IP oraz wyzywa serwer (niestety nie zrobiłem tego ss), a IgnacyJan reklamuje serwer
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=rzEq9omrLvY
Sugerowany wymiar kary: Oboje ban perm (Chociaż nie wiem jak będzie myślała administracja to co do PanaDanonka nie jestem pewien)
Serwer: mineserwer.pl
Ignacy nie reklamuje, aby była reklama musi podać IP.
Podał ip ale bez PL pytałem sie irona czy za to jest ban i powiedział ze tak
Nie rozumiem? Uważasz, iż mam coś z tym wspólnego? Po prostu mówię jak jest, nie podał żadnego IP poza tym MCHC to chyba tryb gry/serwera (coś jak survival, minigames).

A świadkowie nic nie pomogą, może, że mają dowody.
Morty na Ignacego narazie ciężko stwierdzić czy miał na myśli IP czy nwm co lecz bliżej myślę że IP, na jego temat pogadaj z wyższymi rangą ode mnie gdyż ja za dużo tu nie jestem w stanie rozpoznać. Szkoda żeś go nie spytał czy ma na myśli serwer czy tryb to byśmy się na podstawie takigo ss dowiedzieli więcej. Ja tu myślałem że konkretniej nazwę podał a tu na tym ss ciężko stwierdzić. Raz można myśleć że tryb bo nie wspomniał o rangach a raz że serwer bo jakaś dziwaczna nazwa... PanDanonek dostaje bana na 3 dni za obrazę, jeśli ta lub kolejna obraza będzie skierowana wprost na serwer zmienię mu wyrok na perma. W kwestii Ignacego trzeba dogłębniej przemyśleć o co mu chodzić mogło.
Poczekam. Ale jest taki serwer możecie sobie wpisać w Google
MotryPL co do danonka to lepiej że klnie sam do sb niż wyzywa graczy nwm jak możesz zgłaszać a robisz coś gorszego
Zamykam.
Przekierowanie