Cześć
Czy Na mineserwerze można mieć Tripple Double?
Proszę o odpowiedz
Pozdrawiam
Powiem tak: Blokady na to nie ma, pomocnicy nie potrafią tego wykryć ale jest zabronione.
Jak jesteś świętoszek to nie używaj, jak nie jesteś -
większość pomocników nie umie wykryć kill aury, a na triple/double mówi skill.
Nie można mieć.
A ty ik(a)RA ogarnij się ze swoimi postami, używaj sam sobie aury i macrosów jak nie umiesz grać bez nich.
Jak bym w Ciebie wbił to Łysy z BraZZers by mnie prosił o lekcje.
W sumie to możesz se używać bo i tak ciebie nie wykryją.
raczej wiele Ci to nie da, czy triple click czy milionclick to szybkość ataku będzie taka sama, jeśli jednak użyjesz tripleclicka ze zmodyfikowanym lancherem to wykrycie będzie wyłącznie łatwiejsze, bo jak szybciej klikasz to minecraft to antycheaty i tak to monitoruja

Tu się nie zgodzę. Double, Triple (i wyżej) click daje ogromną przewagę nad graczem z zwykłym one clickiem. Jeżeli nie wierzysz - zawalcz z kimś kto posiada np. myszkę Bloody V8.
Gdyby to nic nie dawało to zwyczajnie na większości serwerów było by legalne.
Mam też inne argumenty ale nie wiem czy się opłaca pisać.
Ja mam myszkę bloody V8, różnicy nie ma żadnej, jeśli chodzi o "przekroczenie" maksymalnej możliwej ilości ataków.
No to kolega z forum ma ta sama myszke i:
- Kiedy bije jest nie do odrzucenia, cos jak anty knock ale nie w 100%.
- Bardzo czesto wchodza uderzenia ktore nie powinny miec miejsca.
- Na wiekszych DMG niszczy set o wiele szybciej (testowane na Excaliburze)
- Odrzuca czasem na 7 kratek
Ogólnie sam jako iz walczylem z nim kiedy gral na one clicku i kiedy gral na wyzszych clickach moge smialo stwierdzic, ze roznica jest ogromna
Bananek, różnicy nie ma żadnej ?
Dawaj w weekend, na ts3, i na mineserwer
Pokaże ci co ja nią wyczyniam ^^
A chce na ts3, żeby potem nie było żadnych niedomówień, że mam cheaty czy coś, stwierdzisz, że coś mam, od razu będziesz mógł mnie sprawdzić