MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: PoProstuKwarc
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Na tym koncie nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie napisałem nawet połowy ip i dostałem bana a osoby które nie znają tego serwera który "zareklamowałem" nie miałyby jak się domyślić jaka jest reszta ip ;/
Powód blokady: Reklama serwera
Data nałożenia blokady: 23.03.2021
Moderator banujący: MrManga
Serwer: BestRPG.PL
Witaj!
Tutaj znajdziesz powód swojego bana -> Kliknij tutaj, aby sprawdzić powód bana

Cytat:Ponieważ nie napisałem nawet połowy ip i dostałem bana a osoby które nie znają tego serwera który "zareklamowałem" nie miałyby jak się domyślić jaka jest reszta ip ;/
No przecież, trudno jest się doszukać w przeglądarce internetowej pełnego adresu serwera po samym wpisaniu jego nazwy na podstawie treści wiadomości wysłanej przez Ciebie na chacie serwera... To, że ktoś nie grał na danym serwerze (którego nazwę napisałeś na chacie) lub po prostu go nie zna, nie usprawiedliwia Ciebie, a wręcz nie upoważnia Ciebie do jego reklamowania, no ale wiadomo - przecież ciężko jest strasznie doszukać się pełnego adresu serwera po wpisaniu do przeglądarki fraz "Serwer", "Nazwa serwera", "Minecraft".

Nawiązując do Regulaminu Forum oraz Serwerów:

Cytat:§1 Ogólne zasady:
2. Rejestrując się na serwerze użytkownik akceptuje warunki niniejszego regulaminu.
4. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

§2 Zasady serwerów Minecraft:
9. Zabrania się reklamowania innych serwerów minecraft, kanałów YouTube, Twitch, TeamSpeak, Discord i tym podobnych, bez pozwolenia administracji serwera.

Prośbę o UB odrzucam. Ban został nadany na 3 dni, więc pozostaje poczekać aż minie. W przypadku ponownego reklamowania serwerów, kara zostanie przedłużona.
Pozdrawiam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie