MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Mute Za Przekleństwo (#Faworka)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: St0rm
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem Bana za Przekleństwo
Powód blokady: Wulgaryzmy/Recydywa
Data nałożenia blokady: 23-03-2021 Godzina 14:17
Moderator banujący: kubamax
Serwer: Minefox.pl
Ogólnie to dostałem Bana na tydzień za napisanie "kurwa". Na początku dostałem tylko muta na 2h od kubamaxa po czym otrzymałem bana. Po przyjściu na ts by wyjaśnić sprawę kubamax powiedział mi że moderator Trawa (Trawsonek) powiedział mu by mi wlepił bana. Osoba AmazingJackjm Dostał od niego muta na 7d z 4 stronami kar po napisaniu "wez tate zawolaj zeby ci poklikal w myszke po pijaku, a ja z 2 stronami kar dostałem bana na 7d. Według mnie jest to śmieszna sprawa gdy Administracja tak postępuje. Życzę miłego rozpatrzenia sprawy i żeby ktoś inny się wypowiedział niż ci dwaj Panowie.
Wszystko wyjaśniłem Ci na ts3 jak i sam napisałeś to wyjaśnienie. Dodatkowo pokazałeś swoje zachowanie na centrum pomocy śmieszkowaniem i mówieniem, że jestem śmieszny jak cała administracja i żebym poszedł lepiej kajakować.
pss http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...dffef5b2d9 piszesz odbanowanie jednocześnie łamiąc regulamin na ms? wyczuwam ironię..

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie