Zawsze są mapy typu "kanion" i "krolestwo".
Mój pomysł to jest brak możliwości wyboru map przez graczy tylko przez konsole. Chodzi mi o to, że mapy były by po kolei, tak jak w WvsP.
Mniej więcej tak:
1. Królestwo
2. Królestwo v2
3. wieś
4. Kraina lodu
5. kanion
I od nowa.
(jak jakąś mapę nie napisałem to piszcie) 
Np wieś, a w następnej grze Kraina Lodu. Wtedy by była każda mapa, a gracze którzy np chcą mapę Kraina Lodu, ale jest ciągle Kanion to by za kilka gier by była 
Zgadzam się Mam tych mapek już dość ;/ Zatęskniłam za Wsią, bo mi się na niej chyba najlepiej grało

Mam nadzieję, że Kalis nad tym pomyśli
Genialny pomysł jak i jest więcej takich

tylko ze ten bardziej odpowiedni.
Plusik
Spoko pomysł jak najbardziej na Tak mam dość 4h grania tego kanionu.
Jestem na TAK
Ogólnie chciałbym zagrać na innych mapach niż kanion czy krolestwo.
Masz racje Lubie_Placki69
tylko Królestwo, Kanion, som tylko wybierane na rude
a nie Królestwo v2 , wieś , Kraina Lodu ,
Pomogłem Daj Diaxa
Spoko zomki : szczurss gizmog23 McZagraj MotryPl
Dla mnie nie bo na Krainie Lodu i Na Wsi trzeba dużo,dużo chodzić i gracze tego nie wybierają.
@Virus.100 nie do końca rozumiem cię. W jaki sposób trzeba dużo chodzić??? Wszystkie mapy, są tak samo wielkie. W mapie kanion trzeba przejść przez środek. Jak ci chodzi, że trzeba budowle lub krzaki omijać, żeby dojść do innego kamienia, to zbuduj tunele itp, ponieważ WD to nie tylko walki budujesz mury, tunele, zbierasz surowce...
Pomyśl o innych, jak ty nienawidzisz tej mapy to nie oznacza, że wszyscy jej nie lubią. Tak samo jak, są te ciągle wasze kaniony to ludzie którzy uwielbiają mapę np wieś, cierpią, bo nienawidzą tej mapy.
Na TAK!
Na wsi i krainie gralem 2/3 razy a na tym kanionie i krolestwie 100+ razy i WD juz sie nudzi dla mnie

Dziś przed południem była wieś spuer się grało wielu graczy się cieszyło więc powinna być różnorodność a nie kanion i królestwo