23-March-2021, 09:29:38
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[_GrzegorzFloryda]
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:[tak]
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[ponieważ nie kopiowałem z kolegą rozu xD to byl fake. Weźcie sobie tabliczkę i skrzynie postawcie tabliczkę na skrzyni dajcie tam np miecz czy cos i uderzcie w nią łapka i wyleci. Ale zostanie obrazek uderzcie w obrazek i nic nie wyleci to jest fake beke robilismy sobie z rozu. Ps trochę słabo ze adm dają bany a nie sprawdzają czy dany sposób dziala to troche nie na miejscu ale kk a ta maszynka ktora jest na filmie u mnie i u rozu to fake też. Na survivalu oczywiście
• [b]Powód blokady:[kopiowanie itemow/wykorzystywanie błędów serwera]
• [b]Data nałożenia blokady:[22.03.2021]
• [b]Moderator banujący:[LukaSio chyba ]
• [b]Serwer:[Minefox.pl]
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:[tak]
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[ponieważ nie kopiowałem z kolegą rozu xD to byl fake. Weźcie sobie tabliczkę i skrzynie postawcie tabliczkę na skrzyni dajcie tam np miecz czy cos i uderzcie w nią łapka i wyleci. Ale zostanie obrazek uderzcie w obrazek i nic nie wyleci to jest fake beke robilismy sobie z rozu. Ps trochę słabo ze adm dają bany a nie sprawdzają czy dany sposób dziala to troche nie na miejscu ale kk a ta maszynka ktora jest na filmie u mnie i u rozu to fake też. Na survivalu oczywiście
• [b]Powód blokady:[kopiowanie itemow/wykorzystywanie błędów serwera]
• [b]Data nałożenia blokady:[22.03.2021]
• [b]Moderator banujący:[LukaSio chyba ]
• [b]Serwer:[Minefox.pl]