MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Odwołanie / Prośba o UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _Kedar_
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ nie złamałem regulaminu
Powód blokady: Reklama
Data nałożenia blokady: 21-03-2021 godzina około 21
Moderator banujący: MrManga
Serwer: Bestrpg.pl
dostałem bana za spytanie się czy gracz _lisQ grał na oneblock lecz nie podałem ip
Witaj!
Tutaj znajdziesz powód swojego bana -> Kliknij tutaj, aby sprawdzić powód bana

Cytat:ponieważ nie złamałem regulaminu
Cytat:dostałem bana za spytanie się czy gracz _lisQ grał na oneblock lecz nie podałem ip
Zarówno Ty jak i gracz, który Ci odpowiedział - reklamowaliście w ten sposób dwie różne serwerownie podając ich nazwę. Nie trudno jest się doszukać w przeglądarce internetowej pełnego adresu serwera po samym wpisaniu jego nazwy na podstawie treści waszych wiadomości.

Nawiązując do Regulaminu Forum oraz Serwerów:
Cytat:§1 Ogólne zasady:
2. Rejestrując się na serwerze użytkownik akceptuje warunki niniejszego regulaminu.
4. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

§2 Zasady serwerów Minecraft:
9. Zabrania się reklamowania innych serwerów minecraft, kanałów YouTube, Twitch, TeamSpeak, Discord i tym podobnych, bez pozwolenia administracji serwera.

Prośbę o UB odrzucam. Ban został nadany na 3 dni, więc pozostaje poczekać aż minie. W przypadku ponownego reklamowania serwerów, kara zostanie przedłużona.
Pozdrawiam.
Jestem pewien że podałem jedynie tryb a nie serwer i wiem że był to 1 serwer Wink
i jak wpisałem teraz oneblock to niewyskoczył żaden serwer ani nic w tym stylu jedynie to mapy do pobrania single player
Uznaje że ban jest niesłuszny
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie