MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Niezdobywalny Czerwony Gem Cytadeli.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Serdecznie,

Pisze to w formie przypominjaki, gdyż błąd ten jest od kiedy została dodana cytadela.

Otóż, jak wiemy aby stworzyć skrzynie zwojów z cytadeli, potrzeba wszystkich 10 gemów, lecz czerwonego nadal nie da się zdobyć ponieważ sala 2 i 8 na tej cytadeli, to dokładnie to samo, niby piszę że nagroda z tej 8 to czerwony gem, ale tak naprawdę dostajemy diament, tak więc piszę aby:

a) zmienić nagrodę z 8 sali na czerwony gem cytadeli, lub

b) zmienić salę 8 i nagrodę z niej na czerwony gem.

Niby jest tabliczka koło tej 8 sali, że zbugowana, ale mówię stoi ona tam od kiedy powstała cytadela na BESCIE, więc wypadałoby to w końcu kiedyś naprawić Big Grin

Pozdrawiam cisowystarzec
tu nie ma czego naprawiac tu trzeba napisac nowa sale...
Banan zrobic sale bo mi sie nudzi? moglbym dac tam jakies ciekawe mechaniki + parkour?
Też również mogę podesłać takową bo zależy mi na zdobyciu tego gema, gdyż mam wszystkie kleje z cytadeli oprócz właśnie tego czerwonego...
śmiało =)
To co w końcu z tą katedrą ? Bo im dłużej na to czekam, tym śmieszniejsza wydaje mi się tabliczka " w ciągu tygodnia będzie nowa "
ok w tym tygodniu musze to zrobic, jesli do soboty nie bedzie tez prosze mi przypomniec, ew jesli ktos z was ma propozycje na dodatkowa sale to rowniez bedzie ona mile widziana.
(02-June-2021 11:29:38)Admin napisał(a): [ -> ]ok w tym tygodniu musze to zrobic, jesli do soboty nie bedzie tez prosze mi przypomniec, ew jesli ktos z was ma propozycje na dodatkowa sale to rowniez bedzie ona mile widziana.

Hmm... a może by tak wstawić salę azmodana, która została usunięta właśnie z tego bossa ?
zrobione, nowa sala gotowa.
Przekierowanie