MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja: Buff tawerny dla paladyna/woja od 50 lvl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Serdecznie,

Jak pewnie wiedzą wyższe levele grające na beście, niektóre klasy od 50 lvl dostają lepsze itemki za afkowanie w tawernie, a dokładniej:

a) mag dostaje zamiast małych pot many średnie od 50 levela
b) strzelec dostaje wiecej strzał niż poniżej 50 levela

Jak widać nagroda za spedzanie czasu w tawernie w przypadku maga i strzelca jest znacznie fajniejsza od 50 levela, lecz dla paladyna i wojownika nic się zmienia.

Dlatego proponuję dodanie Średnich Mikstur Leczenia dostawalibyśmy je co 8 min-10 min, ale zamiast 5 serc jak zwykle leczyłyby 9-10 serc, co czyni je i tak słabszymi od silnych które dają +/- 15 serc. I oczywiście otrzymywalibyśmy je gdy nasz paladyn/woj miałby 50 lvl+.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie propozycji, gdyż byłoby sprawiedliwsze afkowanie w tawernie dla all klas.

cisowystarzec
Zgadzam się, Strzelec i Mag są 2 najlepszymi klasami i jeszcze dostają coś więcej w tawernie od 50 levela natomiast Wojownik,oraz Paladyn nic nie mają i są słabszymi klasami więc myśle, że uczciwe byłoby dodannie średnich mikstur leczenia.
Myślę, że warta uwagi propozycja ponieważ reszta klas ma lepiej a są lepsze pod względem dmg więc paladynowi i wojoenikowi srednie potki przydaly by sie
Jak dla mnie obecne wynagrodzenie za afkowanie dla klas jest odpowiednio wyważone, średnie butelki z mana i strzały są bardzo tanie i banalne do zdobycia np z ofert, natomiast mikstury leczenia mają większą wartość od wyżej wymienionych itemow więc
dodatkowe ulepszanie wynagrodzenia które jest za darmo dla wojowników i paladynów w tawernie nie jest według mnie dobrym pomysłem
(21-March-2021 22:35:07)ALPHA_BEST napisał(a): [ -> ]Jak dla mnie obecne wynagrodzenie za afkowanie dla klas jest odpowiednio wyważone, średnie butelki z mana i strzały są bardzo tanie i banalne do zdobycia np z ofert, natomiast mikstury leczenia mają większą wartość od wyżej wymienionych itemow więc
dodatkowe ulepszanie wynagrodzenia które jest za darmo dla wojowników i paladynów w tawernie nie jest według mnie dobrym pomysłem
O nie, jakaś inna klasa, niż mag dostanie buffa, przecież to zniszczy balans !
Rowniez jestem na tak, ale musialbym sie przyczepic jednej rzeczy - czasu otrzymywania takich potek, moim zdaniem odpowiednie by bylo 10 minut ( ewentualnie lekko mniej) 5 minut to za malo. Pozdrawiam.
(21-March-2021 23:12:53)Exelix5989 napisał(a): [ -> ]Rowniez jestem na tak, ale musialbym sie przyczepic jednej rzeczy - czasu otrzymywania takich potek, moim zdaniem odpowiednie by bylo 10 minut ( ewentualnie lekko mniej) 5 minut to za malo. Pozdrawiam.

Powyżej już zaktualizowałem propozycje do 8-10 min bo faktycznie 5 to może być za mało..

(21-March-2021 22:35:07)ALPHA_BEST napisał(a): [ -> ]Jak dla mnie obecne wynagrodzenie za afkowanie dla klas jest odpowiednio wyważone, średnie butelki z mana i strzały są bardzo tanie i banalne do zdobycia np z ofert, natomiast mikstury leczenia mają większą wartość od wyżej wymienionych itemow więc

Strzał jest tak dużo dzięki temu, że właśnie strzelcy dostają ich mnóstwo z tawerny...
A co to potek many to dropią one na expo, ale nie zawsze jest je ultra łatwo kupić, nie mówię tutaj o zwykłych co są do niczego, a także itemy strzelca i maga z tawerny znacznie szybciej się dostaję, a potek leczenia raz na 5 min, a obecnie jeszcze przemyślałem to i zaktualizowałem do 8-10 min, by nie było za dobre.

Zresztą jak ci się nie podoba moja propozycja to mogłeś przynajmniej zaproponować swoje rozwiązanie bo jak dla mnie pewne jest że klasy strzelec i mag dostają buffa do tawerny powyżej 50 lvl, a woj i palek nie, co jest jawną niesprawiedliwością...
(21-March-2021 23:04:47)boxmor napisał(a): [ -> ]
O nie, jakaś inna klasa, niż mag dostanie buffa, przecież to zniszczy balans !
i po co ten sarkastyczny i bezsensowny komentarz skoro napisal prawde.

odrzucone. mana i strzaly to gniot przy potkach woja/palka
Przekierowanie