MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Prośba o rzeczy do dodania (2)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemaneczko wstawiam obiecaną listę rzeczy, które fajnie jak by się pojawiły, bądź zostały naprawione.
- kilof (wydajność VI+, ale z jedwabnym dotykiem) ponieważ wszystkie jakie są VI+, są ale ze szczęściem.
- wyłączenie poszczególnego dropu, nie tylko dropu cobla.
- Jakieś nowości dla elytry (bo podobno miała być najcenniejszym przedmiotem), a narazie jedyne co można z nią pożytecznego zrobić to latać do kopalni dla niej przeznaczonej i przejść parkoury.
- Jakiś fajny topór do zdobycia z ostrością np. VI+
- Możliwość sprzedaży bloków w super skupie (bloki typu lapis,złoto,żelazo itp.)
- Dodanie do skupu oraz super skupu: melonów
- dodanie do sklepu: prochu
- Naprawienie proszku kota (ponieważ respi się ocelot a nie kot, a żeby było śmieszniej ocelota nie da się oswoić)
- Dodanie jakieś bogini np. Demeter u której główną nagrodą będzie dostęp do kopalni z piaskiem/dirtem/żwirem. (Albo jakiś inny sposób, żeby odblokować, tą kopalnie, bo aktualnie jedyny sposób na zdobycie dirta to z /warp sklepu albo dropi ze skrzyni łowcy, bądź innych skrzynek).
- Z tego co pamiętam Szeryf również wspominał, że będą zadania dzienne.
(gdzie one są?)

I to chyba tyle co mam narazie do powiedzenia i jestem świadomo, że TT pracują również nad skyblockiem na mf, także nie oczekuje cudów.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru Martynkaa2003 Big Grin
kilof pojawił się u npc w kopalni od kilofów.
to muszę obgadać z sandkingiem żeby zrobił update do pluginu swojego wiec w najbliższe dni powinna sie pojawić taka opcja.
co do elytry to musicie cierpliwie czekać na end update który jest na wykończeniu.
dodałem do rzadkiej skrzyni rzadki topór który możecie sobie ulepszyć na /warp targ za ulepszacze na lege topor lub też możecie dropnąć lege topór z legendarnej skrzyni.
(19-March-2021 23:13:56)Martynkaa2003 napisał(a): [ -> ]- Możliwość sprzedaży bloków w super skupie (bloki typu lapis,złoto,żelazo itp.)
- Dodanie do skupu oraz super skupu: melonów
- dodanie do sklepu: prochu
- Naprawienie proszku kota (ponieważ respi się ocelot a nie kot, a żeby było śmieszniej ocelota nie da się oswoić)

all dodane/naprawione.

niestety ale w najbliższym czasie nie mam zamiaru dodawać żadnych nowych kopalni z dirtem i żwirem.. może po endzie coś wykombinuję ale nie obiecuje.
Przekierowanie