19-March-2021, 12:18:23
19-March-2021, 13:01:19
Nie uważasz że półtora tygodnia to dość krótki okres po jakim należałoby usunąć klan. Na serwerze nie ma mnie ponieważ mój komputer z którego korzystam do Mc jest w naprawie. W następnym tygodniu na pewno wrócę na serwer 

19-March-2021, 13:03:51
@up Z tego co dopytałem mangi to chyba mimo jakiegoś info raczej nie ma taryf ulgowych co nieobecności dowódcy klanu , w przypadku bizonka ( Klan SIMP) tez nie bylo go 2 tyg + i poszedł zamek na usunięcie. Nie ma jakichś ścisłych ustalonych zasad co do zamków więc tak powyżej półtora tygodnia się zgłasza klany.
19-March-2021, 20:21:09
Cytat:@up Z tego co dopytałem mangi to chyba mimo jakiegoś info raczej nie ma taryf ulgowych co nieobecności dowódcy klanu , w przypadku bizonka ( Klan SIMP) tez nie bylo go 2 tyg + i poszedł zamek na usunięcie. Nie ma jakichś ścisłych ustalonych zasad co do zamków więc tak powyżej półtora tygodnia się zgłasza klany.
Z tego co pamiętam klany usuwało się kiedy lider nie był aktywny miesiąc. Więc nie widzę sensu usuwania ALFA, kiedy wiadomo, że lider ma problemy z kompem

Cytat:Lider jak sam napisał, ma problemy z komputerem. Chyba każdemu może się to przytrafić, czyż nie? Pomijając to, wszyscy członkowie klanu są aktywni, więc dlaczego miałby zostać usunięty?
+1
20-March-2021, 10:12:20
i dobrze paperek kojarzy nie bylo zadnego kasowania po tygodniu czy dwoch, chyba ze ktos dostal czystke, klan ALFA dalej moze wspolistniec.