Jak wiemy obok mentora znajduje sie npc odpowiedzialny za kupno koni, jak wiemy nie maja one jakiegokolwiek zastosowania. ( poza jazdy nim na spawnie) , moja propozycja jest taka aby postawić drugiego npc obok Kashya, np Kerim czy jakieś inne fajnie imię. Po co ? Aby skupował te konie , przykładowo odpowiednim stopniem rzadkości do ceny. np 5 % ceny zakupu ? Coś w tym stylu , bo konie pozyskujemy z skrzyń premium i gromadzą się w skrzynkach bez sensu, tak to byśmy dostali chociaż 1-2k za takiego konia i byłby z niego jakiś pożytek.
Według mnie bardzo dobry pomysł, te konie są useless i każdy chce się ich pozbyć więc taki kupiec byłby bardzo przydatny.
Nie zgodzę się z przedmówcą. Mi osobiście konie bardzo się podobają i w żadnym wypadku nie chciałabym się ich pozbywać.
Co do tematu, nie jestem pewna czy z obecnymi stopniami rzadkości jest to możliwe, ale nie lepiej po prostu dać możliwość sprzedaży ich u kupca?
zbedne, konie nie stanowia dropu z mobow aby traktowac je jako "smieci" do sprzdazy u npc, idac tym tokiem myslenia wszystkie przedmioty questowe, rozdzki wiatru/galezie tez powoli beda chcial kupca ktory za nie zaplaci.
Odrzucone.