MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga na best5731
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: MichotR
Nicki osób posądzonych: Best5731
Najdokładniejsza data zdarzenia: 15.03.2021
Opis zdarzenia: Best wszedł na vanishu na tryb było go widać przez 3 sekundy na tabie i się z nim jak kulturalny człowiek przywitałem a on mi dał bana na 1 godzinę , na ts3 wyjaśnił mi że chciał sprawdzić pewną osobę tylko że po dołączeniu na innym koncie na tryb uruchomiłem tab i były te same osoby na tabie co przed banem: tykoyk , nieznamciexd , Humka , Malinkowa0k , ja , pikachuOF22333 , bartebq1 mam podejrzenia że pan best mnie zbanował bo mnie nie lubi i to była wymówka którą obaliłem.
Dowody: https://imgur.com/a/sKKEiK8
Serwer: minefox.pl
Hej, z tej strony Best5731, chciałbym podkreślić ważną sprawę, otóż to wytłumaczyłem tobie wszystko na teamspeaku czli tak wytłumaczyłem panu że gdy na serwer wchodzi policjant i chciałby kogoś sprawdzić a jak dana osoba pisze hej Best jest to brane jako utrudnianie pracy administracji, w dodatku nie ma dowodów na to że były te same osoby na trybie więc nie wiem do czego pan tutaj chciałby wrócić skoro wszystko zostało wyjaśnione.
Dziękuje pozdrawiam <3
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie