Banan wspomniał na swoim livie o koncepcji nowej klasy- Odyna.
Sama koncepcja profesji Odyna jest bardzo ciekawa, koń to ciekawy dodatek do klasy. Tyle, że koń Odyna miał osiem nóg. Jak dla mnie lepszą nazwą jest Jeździec Apokalipsy
Po co robić nowe klasy jeśli tam nikt nie gra
(14-March-2021 16:23:04)Alles napisał(a): [ -> ]Po co robić nowe klasy jeśli tam nikt nie gra
Nie wiem czy nikt tam nie gra. Aktualnie grają 22 osoby.
A jak ktoś wbije bossem i zabije full graczy to nagle z 22 osób robi się 7
Najpierw trzeba zbalansować istniejące klasy, a dopiero potem dodawać kolejne (takie jest moje zdanie).
(14-March-2021 18:26:23)ImHexa napisał(a): [ -> ]Najpierw trzeba zbalansować istniejące klasy, a dopiero potem dodawać kolejne (takie jest moje zdanie).
Masz rację, po prostu mówiłem tutaj o zmianie nazwy dla owej klasy.
(14-March-2021 14:58:12)Ksaksaksawery napisał(a): [ -> ]Banan wspomniał na swoim livie o koncepcji nowej klasy- Odyna.
Sama koncepcja profesji Odyna jest bardzo ciekawa, koń to ciekawy dodatek do klasy. Tyle, że koń Odyna miał osiem nóg. Jak dla mnie lepszą nazwą jest Jeździec Apokalipsy
Jeździec apokalipsy brzmi jak klasa dla potworków, a potwory jedną klasę posiadającą konia już mają po swojej stronie i jest nim rycerz, jeśli została by dodana kolejna profesja z koniem zrobił by się tłok od braku oryginalności.
Natomiast klasa z koniem dla wojów dała by możliwość używania konia (w pewnym stopniu) dla graczy f2p. Nie trzeba by było kupować vipa. Jednak koń nie jest zbyt mobilny w porównaniu do wysokiego podskoku, vortexa czy teleportacji.
Tez uwazam ze aktualnie nalezy przede wszystkim skupic sie na wywazeniu rzeczy które już sa dostepne dla graczy na trybie....
Mimo wszystko (w razie gdyby plan miał jednak kiedys wejsc w zycie) proponuje zrobic klase, która wykorzystała by efekt, który odziwo nie wystepuje zbyt czesto na w vs p 1. Proponuje by ta klasa w przeciwienstwie do innych klas otrzymała tak jak wspominales konia i efekt speeda 1(była stworzona pod szybkosc, ALE NA ZIEMI, zeby nie bylo nieporozumien; Archanioł lata), dodatkowo otrzymała by moze efekt, który nazywa się (NIE WIEM JAK) dawałby jej mozliwosc szarszy czyli załóżmy; efekt speeda III na 15 sekund, i moze jej uzywac np. co 1minute 15 sekund ? Konia oczywiscie dałoby się zabić, jednak(tutaj sie zastanawiam, moze zrobic cos takiego, ze jak bijesz SAMEGO konia to wojownik nie otrzymuje obrazen, tak samo jak bijesz samego wojownika. Jednak pocałkowitym zabiciu gracza, kon również by zginoł. Może w zwiazku z tym nie powinien mieć( ten koń zbyt dużej ilości życia, aby ta klasa nie była niewiadomo jak mocno problematyczna do zabicia?) Atak tej postaci wydaje mi sie ze nie bylby jej jakąś specjalnie mocna strona(poniewaz nie chcemy by byla to klasa, która biega po mapie i ksuje fragi innym, a potwory mialy mozliwosc jakies uczieczki, szczegolnie te zwykle.)
Oczywiscie czas przedstawionej przeze mnie umjejetnosci moze ulec zmianie podobnie jak inne przedstawione przeze mnie rzeczy!
(14-March-2021 22:16:05)TheDancingDemon napisał(a): [ -> ] (14-March-2021 14:58:12)Ksaksaksawery napisał(a): [ -> ]Banan wspomniał na swoim livie o koncepcji nowej klasy- Odyna.
Jeździec apokalipsy brzmi jak klasa dla potworków, a potwory jedną klasę posiadającą konia już mają po swojej stronie i jest nim rycerz, jeśli została by dodana kolejna profesja z koniem zrobił by się tłok od braku oryginalności.
Natomiast klasa z koniem dla wojów dała by możliwość używania konia (w pewnym stopniu) dla graczy f2p. Nie trzeba by było kupować vipa. Jednak koń nie jest zbyt mobilny w porównaniu do wysokiego podskoku, vortexa czy teleportacji.
Jeździec bardziej pasuje do potworów, trafna uwaga. Wątek do kosza.