MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Talizman Many
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześc

SzybkiBanan pytanie skierowane do ciebie.

Na serwie mamy takie cos jak
Talizman Many - Zdobywamy go w skrzynce Podziemnych Artefaktów. https://imgur.com/a/AcwdFj3

Możesz wysłać SS danego talizmana + jego działanie, albo nagrać jakiś małą prezentacje tego talizmana (jesteś Magiem na beście wiec talizman jest pod klase którą grasz).

Nie ukrywam ale jestem bardzo ciekawy jego działania + czy działa on jak np: Mega Anihilus ale zamiast expa ma po prostu zwiekszona mane czy coś. Uważam że nie jestem jedyny który chce poznać jego działanie.
Też jestem bardzo ciekawy jak działa ten talizman.
Talizman musisz miec w reku,

normalnie otrzymujesz co 10 sekund:

1 punkt many jako wojownik/paladyn/strzelec
2 punkty many jako mag

jesli masz vipa to:
2 punkt many jako wojownik/paladyn/strzelec
4 punkty many jako mag

jesli masz w talizman many:
8 punkt many jako wojownik/paladyn/strzelec
10 punkty many jako mag

jesli masz w talizman many i vipa:
16 punkt many jako wojownik/paladyn/strzelec
20 punkty many jako mag
Banan, mam taką propozycję żeby talizman many był jak anihilus tylko zamiast zwiększonego expa dawałby regenerację many, bo na razie to wydaje mi się że ten talizman jest totalnym syfem bo bardzo ciężko go zdobyć i trzeba mieć wolnego slota a jak wiadomo na magu z 3 blogami i klątwa podczas walki z bossa j nie mamy tyle wolnych slotów.
No cóż, ciężko mówić o itemie którego nikt nie ma i być może nikt nie będzie miał (20% na skrzynke a z niej 5% na amulet, czyli finalnie 1% na jednego azmodana, przy czym na zwój owego bossa trzeba się nieźle nabiegać) Big Grin, ale muszę przyznać racje kwarcowi racje. Na obecną chwilę już zaczyna brakować miejsca na pasku ze względu na duża liczbę potrzebnych itemów, a taki amulet to kolejna rzecz na którą już po prostu nie ma miejsca, a sam efekt działania nie jest jakiś super. Nie mniej, to jest tylko gdybanie nad itemem który jest raczej poza zasięgiem większości graczy Big Grin
tak jak kendal pisze najpierw to go zdobadz, wtedy bedziemy myslec.
Przekierowanie