MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zniknięcie itemów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,

Może będzie to dziwny post lecz w dniu dzisiejszym z skrzyni zniknęły mi 3 spawnery golemów. Podnosząc 4 sztuki (stackowane/połączone ze sobą) w ręce pojawił mi się nagle tylko jeden najprawdopodobniej z winy serwera/błędu bądź lagu. Może jest to błaha sprawa dla niektórych lecz, aby zdobyć te przedmioty poświęciłem dość sporo czasu. Chciałbym odzyskać owe przedmioty. Prosiłbym, aby dla weryfikacji administracja sprawdziła logi itp.

Jestem graczem wspierającym serwer, grającym dla przyjemności. Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy i odzew.

Nie jestem zbyt dobrze obeznany na forum, więc jeśli mój post jest w nieodpowiednim dziale/miejscu proszę o jego przerzucenie.
Jeśli chodzi o „znikające itemy” to ta sytuacja powtarzała się już niejednokrotnie i nie jesteś pierwszym graczem, któremu takowe itemy giną/przepadają trudno powiedzieć. Aczkolwiek z mojej strony (jako gracz, który był w podobnej sytuacji) mogę ci powiedzieć tylko tyle, że jeśli nie masz jakichkolwiek dowodów, że posiadałeś te itemy to ich nie odzyskasz.
Ale nie ma logow czego sprawdzac, przedmioty same z siebie nie znikaja, skoro ich nie masz a problem dotyczy tylko Ciebie to mozesz byc niemal pewny ze ktos odwiedzil twoje konto. Jak? najczestsza przyczyna jest uzywanie tego samego hasla na innych serwerach... co najczesciej skutkuje utrata sprzetu/wyczyszczeniem konta.
Przekierowanie