MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Grafik WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam was serdecznie.
Odrazy przejdźmy do rzeczy.
1.Wybieramy klasę (Jeśli takową posiadamy),kopiemy 32 węgla i tworzymy żelazny ekwipunek oraz podstawowe itemy, osoby posiadające boskie itemy oraz rangę VIP przyzywają je.
W skrócie jest to czas na uzbrojenie się.

2.Kopiemy 1 stack złota i wkładamy go do pieca, po tym czasie powinniśmy uzyskać 30lvl więc idziemy do enchantu na 30 lvl i zaklinamy najlepiej klate lub miecz ( jeśli uzyskamy prot 4 a w przypadku miecz sharp 4 możemy się cieszyć Big Grin)teraz musimy zdobyć jabłko ( niszcząc liście).Jeżeli mamy już jabłko kopiemy jeszcze 1 stack złota i stack cobla(zostało nam trochę expa możemy przeznaczyć go na enchant pozostałych itemów). Z cobla robimy 8 pieców,wyciągamy węgiel z naszego enderowego piecyka i szukamy sobie "bazy".To tyle 2 punktu.
3.W piecykach przepalamy złoto ( co przy takiej ilości pieców nie będzie czasochłonne).Z 72 złota robimy bloki a następnie koxa.Z pozostałego złota kupujemy składniki na poty: standardowo silka (płomienny proszek,butelki,jasnopył,brodawke)
jeśli ktoś chce może dorobić więcej pot.Napełniamy butelki i tworzymy potki.
Przejdźmy do najprzyjemniejszego punktu.
4.Wybieramy drużynę na której zrobimy "wiazd", jemy koxa,pijemy pote i zabijamy osoby posiadające sety.Ważne jest żeby na koxie killac tych z setami gdyż bez koxa sprawiali by zagrożenie, a tak stracą itemy.Następnie uciekamy pijemy następną pote i już bez koxa wbijamy i killamy Big Grin
Nie będziesz mi życia układał :> XD
Ja tam biorę jedzenie i lecę od razu z podstawowym eq xD
Łatwo idzie zdobyć dobre itemy nawet takim mieczem jak drewniany
Ja robię to tak, że, jak dojdę, to zawsze robię sobie kamienny miecz i kamienny kilof i lece na jakiś kamień.
Póżniej jak już są 2 drużyny z kamieniem, to najczęściej chodzę z vipami i żelaznymi setami na przeciwną drużynę. Jak jest duża walka, to zawsze jakiś Vortex lub Dusz dropnie xD
(24-November-2015 21:23:58)TreboR napisał(a): [ -> ]Ja tam biorę jedzenie i lecę od razu z podstawowym eq xD
Łatwo idzie zdobyć dobre itemy nawet takim mieczem jak drewniany

Dokładnie taka sama taktyka jak ja. Sad((
Mam Taka sama, strzelcem gram biorę zarelko. I lece. A jak gram paladynem to przywołuje i lecę
Coś ci nie wychodzi ( HIHIHIHIHI ) xD
Ja ninje biore wbijam na konto kolegi po dusz i wykonuje grafik, ale nie zawsze xD
Ja gdy dedam odrazu biegne na przeciwnika bez zarciaSmile
Ja idę z eq paladyna i zawsze kogoś z setem zabije, a jak mam już ity robie siłę 2 i regenerację. Oczywiście miecz i róg przywołuje .
Stron: 1 2
Przekierowanie