MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Przyznanie się do kradzieży
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: zimek1234
Nicki osób posądzonych: _Shiroe_
Najdokładniejsza data zdarzenia: Chwilę temu
Opis zdarzenia: gracz przyznaje się do oszustwa.
Dowody: https://imgur.com/a/ObpXaaG
Serwer: bestrpg.pl
(08-March-2021 15:22:09)Twist napisał(a): [ -> ]Twój nick z gry: zimek1234
Nicki osób posądzonych: _Shiroe_
Najdokładniejsza data zdarzenia: Chwilę temu
Opis zdarzenia: gracz przyznaje się do oszustwa.
Dowody: https://imgur.com/a/ObpXaaG
Serwer: bestrpg.pl
Co ma na celu ta skarga ? Masz jakiś dowód, że faktycznie okradłem użytkownika Kendal555? równie dobrze możemy poczekać na kendala, aż on sie wypowie na ten temat, gdy tylko będzzie online. nie moja wina, że nie masz kolegów i nie masz dostępu do ich działek zimeczku.
Kolego, mimo wszystko przyznanie się to przyznanie się, jak zgłosiłem mysteriousa za przyznanie się do wiedzy na sposoby kopiowania na rpg 1.0 myślisz że ktoś weryfikował to czy on ma taką wiedze czy nie ? Dostał bana i tyle, myśli się nad tym co się mówi , Co mnie obchodzi kendal ? Kumpla można przekonać po to , aby teraz cie uratował żebyś nie wyrwał bana , można ludzi także przekupić aby cie nie wydali , i tak jak wspomnialem , aby nie zostać ukaranym. Co mają moje stosunki do graczy w stosunku do skargi ? Rusz głową 3 razy zanim coś powiesz następnym razem, bo według regulaminu przyznanie się do kradzieży,cheatów , wiedzy o kopiowaniu , czy ukrywanie osób łamiących (itd) regulamin także jest karane. Pozdrawiam
Nie jestem Twoim kolegom. To tak samo jakbym napisał na chacie " Cześć, mam cheaty". Za to bana nie ma, jest za przyznanie się podczas sprawdzania Smile Poza tym jakbym miał przekonać kendala do krycia mnie, skoro niby go oscamowałem na all jego itemy ?

Ty też byś czasem pomyślał, zanim napiszesz na kogoś skargę Smile
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie