Witam
Myślę, że dobrze by było zrobić w końcu nową edycje na mineserwerze-survial, gdyż obecna edycja trwa od 06.12.2020, więc tak trochę długo. Po za tym na tej edycji no nie oszukujmy się jest dużo błędów.
podziwiam was ze wam sie chce grac na trybie ktory jest taki sam od 4 lat i jedyne co robisz to bijesz exc thor XD
(07-March-2021 18:35:19)glocker23 napisał(a): [ -> ]podziwiam was ze wam sie chce grac na trybie ktory jest taki sam od 4 lat i jedyne co robisz to bijesz exc thor XD
No widzisz nikt nie zrobi nowych przedmiotów, wiec trzeba grać tym co było. W sumie i tak już ten serwer upada bo gra po 20 osób na survivalu, gdzie na pisakowej edycji grało po 50, ja rozumiem ze tamta edycja była na 1.8 ale no, może na nowej edycji dało by się urozmaicić rozgrywkę, i wróci taka ilość graczy jak przedtem.
Ta nowa edycja sie przyda
Pomysly typowo " zróbcie sami ja poczekam i popatrzę" Zaproponuj coś od siebie , jakieś autorskie budowle , może nowe przedmioty , coś co zmieni tryb, jeśli trzeba to jakieś dodatki, i nie mówię tutaj o propozycji " no dodajcie miecyk bo mi sie tak podoba ;C " tylko zrób jakiś pluginek który się trzyma ładu i składu , jakieś budowle które nie przypominają zepsutych wnyków na niedźwiedzia i wtedy będzie o czym gadać , póki co stękanie " Zróbcie nową ede ! Zróbcie nową edę ! Tami się znudzila ! Dalej ! " to tylko jakieś fanaberie i brak jakiegokolwiek wykazania inicjatywy w chęci tworzenia wspomnianej nowej edycji. Reasumując , nie proponuj czegoś wyssanego z palca bo równie dobrze mogę napisać wątek o to aby banan został prezydentem polski albo nauczył świń latać ; sens i argumentacja pozostanie w sumie taka sama. Pozdrawiam