MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] prośba o unbana bądź skrócenie bana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[Jobba]
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:[oczywiście]
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[Ponieważ chciałbym kontynuować grę na serwerze i nie rozumiem za co zostałem sprawdzany przez Alexkox55]
• [b]Powód blokady:[Wspomagaze(sprawdzone)]
• [b]Data nałożenia blokady:[06.03.2021]
• [b]Moderator banujący:[Alexkox55]
• [b]Serwer:[Minefox.pl]
Mógłbym wiedzieć dlaczego Alexkox55 bez podstawnie tylko z tego co wyczytał w rozmowie którą prowadziłem z moim przyjacielem odnośnie tego iż można ukryć cheaty tak by administracja nie znalazła zostałem sprawdzany. Tak oczywiście przyznaje się że używałem cheatów do chwilowego zarobku i tym podobnych ale nie psułem rozgrywki innym graczom. Prosił bym o skrócenie bana bądź wytłumaczenie mi dlaczego zostałem sprawdzany.
Jobba
Witam.

Otóż to co pan napisał jest nieprawdą. Nie brałem pana na sprawdzanie przez to co pan pisał z kolegą, tylko z powodu prowokowania/testowania mnie na różne sposoby na trybie jak np ''Ja tych cheatów nie mam'' ''mogą mnie sprawdzić'' itp. Dodam że to nie była jednorazowa sytuacja, tylko przez jakiś okres one były.

Jak sam się z resztą przyznałeś używałeś tych cheatów na UltraPvP i jakaś wymówka że do szybkiego zarobku nie przejdzie.

Modyfikacja wspomagaczy była dzień przed sprawdzaniem, równie dobrze mogłeś grać 2 dni temu na nich i nikt o tym nie wiedział. Logi tak samo mówią same za siebie że grałeś na tej paczce (Sigma) na naszym serwerze.

I wypisywanie głupot że za nic jesteś sprawdzany jest bez sensu, mam obowiązek brać osobę podejrzaną o używanie jakichkolwiek wspomagaczy, a prowokacje które opisałem wyżej przyczyniły się do tego.... zafundowałeś sam sobie tego bana.

Pisanie na czacie globalnym gdzie każdy widzi (jak ukrywać cheaty)... po to żeby utrudniać pracę adm ? naprawdę ?

Chociaż przyznać się podczas sprawdzania że się ma/miało te cheaty, albo nie pisać głupot w wątku to bym mógł pomyśleć nad skróceniem kary. Skandal po prostu że można tak przekręcać bieg wydarzeń

Prośbę
Odrzucam
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie