MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Samochody v2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, ostatnio zniknęło mi auto na działce i stworzyłem na ten temat wątek na forum, niestety admin nic nie mógł zrobić, bo nie miałem dowodu posiadania auta. Z tego powodu dziś kupiłem nowe i podczas jazdy wyrzuciło mnie na huba za "flying is not enabled on this sever". Sęk w tym, iż byłem wtedy w samochodzie i to auto zniknęło. Nauczony tym, że trzeba mieć na wszystko ss takowy zrobiłem o 11:19 06.03.2021 od razu po zakupieniu auta. Proszę o jego zwrot lub środków potrzebnych na jego kolejny zakup...
Witaj.

Jako iż gram na tym trybie codziennie, i codziennie poruszam się po mapie samochodem, nie trafiłem na sytuację żeby mnie wyrzuciło za opisanego Fly. Nie widziałem też od innych graczy problemów związanych z tym.

http://mineserwer.pl/Temat-Rozwi%C4%85zane-Samochody

W tym wątku popełniłeś błąd, jako że już ci pisałem na serwerze że nie stawiaj samochodów na działce bo one znikną.

10. Administracja nie odpowiada za utracone przedmioty podczas rozgrywki. Odnoszę się do punktu regulaminu przy następnych takich sytuacjach.

Co do wątku napisz do mnie na trybie jak będę to ci dam nowe auto, możliwość była taka wyrzucenia cię z trybu przez lag serwera albo lag z twojego powodu, internet itp. Więc serwer mógł uznać że latasz.

Pozdrawiam.
Przekierowanie